5053873217 [email protected]

“Geçmedi, Geçmeyecek…”

Mazhar Alanson, 8 Temmuz 2023’te hayata veda eden yakın arkadaşı Özkan Uğur’u andı. Uğur için; “Gün içerisinde Özkan’ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Geçmedi, geçmeyecek de” dedi. Alanson, geçtiğimiz haftalarda Fuat Güner ile verdiği bir konserin ardından Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan’ın kendileri için sarf ettiği ileri sürülen sözlere de açıklık getirdi

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre; Mazhar Alanson, Tarabya’daki bir balıkçıda Ali Taran ile birlikte yemek yedi. Mekân çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alanson; “Bizler çok şükür ediyoruz halimize. Çalışıyoruz ve yeni şarkılar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ardından bir gününü anlatan Mazhar Alanson, 8 Temmuz 2023’te kaybettiği yakın arkadaşı Özkan Uğur ile ilgili konuştu. Alanson; “Gün içerisinde Özkan’ı kaç kere hatırladığımı tahmin edemezsiniz. Geçmedi, geçmeyecek de… Özkan çok neşeli, bülbül gibi bir insandı. Acısı hâlâ taze. Yokluğu eksikliği hâlâ bizi zorluyor” diyerek Özkan Uğur’u andı.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Fuat Güner ile verdiği bir konserin ardından Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan’ın; “Nitekim ‘MF’ oldular. Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. ‘Büyük cesaret’ dedim, bravo yani. Kızmadım yani. Tek sözüm şu: Biraz durun. İsterlerse ‘MFÖ’ olarak da kalabilirler. Bundan sonrasında ne isim kullanacaklarına karışmak haddim değil” dediği ileri sürülmüştü.

 

Mazhar Alanson, konuyla ilgili açıklamada bulunarak; “Aysun hanım ‘Ben öyle söylemedim’ dedi bize. Erken vermedik biz konseri aslında. Biz bu konseri Özkan’ı da anmak amacıyla yaptık. Aysun hanımın kendisiyle de görüştük, böyle bir cümle kurmadığını söyledi” ifadelerini kullandı.

Paylaşımın Nedeni Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde GQ’nun New York’ta düzenlediği ‘GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri’ gecesinde boy gösteren Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle bakışları üzerinde toplamıştı.

Serenay Sarıkaya’nın kıyafeti sosyal medyadan çok konuşuldu. Sarıkaya’nın eski sevgilisi Cem Yılmaz’dan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Cem Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan oyuncu Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaştı. Yılmaz’ın paylaşımının ardından bazı takipçileri, bu paylaşımın Serenay Sarıkaya’ya gönderme olduğunu iddia etti.

Dün akşam Zorlu PSM’deki ‘CMXXIV’ gösterisinde konuşan Cem Yılmaz, rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaştığını söyledi.

Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Retina problemi yaşadığını anlatan komedyen, doktorun lazerle işlem uyguladığını ve 6 ay ile 1 sene arasında düzeleceğini belirtti. Yılmaz, paylaşımı da bu nedenle yaptığını ifade etti.

Uraz Özür Diledi

Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour’un ‘Life in Plastic’ adlı sergisi için objektif karşısına geçti. Sevgilisinin sergisinde yer alan ve ‘kadın cinayeti’ni canlandırmakla eleştirilen fotoğraflarda yer alan oyuncu özür diledi.

Uraz Kaygılaroğlu; “Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece ‘sanat’ diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla” dedi.

 

Başkan Sahnede

Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Ankara’nın Etimesgut Belediye Başkanı seçilerek göreve başlamıştı.

Erdal Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevinin yanı sıra tiyatro çalışmalarını da sürdürüyor. Beşikçioğlu, başkan seçilmesinden sonra ilk kez tiyatro oyunu için sahneye çıktı.

54 yaşındaki Erdal Beşikçioğlu, dün akşam ODTÜ Vişnelik Çim Amfi’de ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ oyununda ‘Popriçin’ rolüyle seyirci karşısına çıktı. Beşikçioğlu, önceki açıklamalarında belediye başkanlığıyla tiyatro çalışmalarını bir arada yürüteceğini dile getirmişti.

Mahsun’un Hayali Gerçek Oldu

Oyuncu Mahsun Karaca, geçtiğimiz aylarda Habertürk’e verdiği bir röportajında Şener Şen’e duyduğu hayranlığı anlatmıştı. Karaca; “En çok Şener Şen ile birlikte bir sahnem olsun isterdim. Şener Şen ile bir dakikalık bir rol bile olsa, otuz saniyelik yan yana aynı karede bir şeyler oynamak çok keyifli olurdu. Çok mutlu ederdi beni” şeklinde konuşmuştu.


32 yaşındaki oyuncu son sosyal medya paylaşımında, Yeşilçam’ın usta oyuncularından Şener Şen ile olan fotoğrafını, “Yaşayan en büyük Adanalı” notuyla sevenleriyle paylaştı.

Ucuz Roman 2 mi Geliyor?

John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson ve Harvey Keitel, başrollerinde yer aldıkları Quentin Tarantino imzalı ‘Ucuz Roman’ın (Pulp Fiction) ilk çıkışından bu yana geçen 30 yılı kutlamak için bir araya geldi.

1995 yılında ‘En İyi Film’ dâhil 7 dalda Oscar’a aday gösterilen ve ‘En İyi Orijinal Senaryo’ Oscarı’nı kazanan fenomen filmin yıldızları, Hollywood’da düzenlenen 15. TCM Klasik Film Festivali’nde 1994’ün hit filminin gösteriminde buluştu.

Cora Sue Collins, Rosanna Arquette, Phil LaMarr, Julia Sweeney, Frank Whaley ve Eric Stoltz gibi isimlerin de katıldığı özel etkinlikte filmin yıldızları kırmızı halıda poz verdi.

‘Ucuz Roman’ (Pulp Fiction), yönetmen Tarantino’nun, Harvey Keitel’ın da rol aldığı ‘Rezervuar Köpekleri’ni (Reservoir Dogs) 1992’de gösterime çıkardıktan sonra bir film yapımcısı olarak ana akım başarıya giden atılımını simgeliyordu.