5053873217 [email protected]

Triko Elbise Tasarımları

Triko her daim kullanılan oldukça kullanışlı bir üründür. Eskiden sadece hırka ve kazak gibi giysiler de kullanılıyor olsa da son dönemlerde birçok parçada triko görmek mümkün hale geldi. Trikoyu doğru kombin etmek ve mevsimin de kullanmak, farklı bir hava yaratabilir. Trikoların herkesin tarzına göre, birçok değişik modeli bulunur. Bunlardan biri de triko elbise modelleridir. Kumaşı, yazın kullanılsa dahi terletme yapmaz ve kullanışlıdır. Yıkarken formunun bozulmaması için, düşük programda yıkanması tavsiye edilir.

Triko Elbise Modelleri Nelerdir?

Triko elbise modelleri birbirinden farklıdır ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. İçli dışlı takım şeklinde satılan triko elbise ve hırkalar, çok farklı bir tarza sahiptir. Günlük hayatta tercih edildiği gibi özel günlerde de tercih edilir. Çeşitli renklerde ve desen de olabilir. İçi uzun ya da kısa olup, yarım kol ya da uzun kol olabilir. Hırkası da yine aynı renkte olur. Triko elbiseler de çiçek ya da değişik motifler kullanılabilir. Düz triko elbiseler, her mevsim için uygundur. Kışın çorapla kombini, uyum içinde olur. Kesim olarak dar ya da bol kesim kullanılır.

Triko Elbise Fiyatları 

Triko elbise fiyatları birbirinden farklıdır. Ürünün modeli, işçilik olup olmaması, hangi markaya ait olduğu ve sezon ürünü olup olmaması, fiyatları etkileyen unsurlardır. Herkesin kendi bütçesine göre alabileceği, çeşitli modeller mevcuttur. https://www.dilvin.com.tr/triko-bayan-elbise-modelleri sitesinden, modelleri ve fiyatları inceleyebilirsiniz.