5053873217 [email protected]

İstanbul’un eşsiz manzarasının fonuyla The Ritz-Carlton, Istanbul, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde izole ve romantik bir tatili şehirden ayrılmadan misafirlerine sunuyor.

Sevgililer Günü’nü şehirden ayrılmadan, ayrıcalıklı bir hizmet anlayışı ve etkileyici bir manzara eşliğinde unutulmaz kılmak isteyenlerin adresi The Ritz-Carlton, Istanbul oluyor. Ayrıcalıklı konaklama hizmetleriyle ‘şehrin içinde misafir olmak’ kavramını konuklarıyla paylaşan otel, yenilenmek ve kendini şımartmak isteyen çiftlere özel bir konaklama sağlıyor.

Çağdaş bir konforu, eşsiz panoramik Boğaz manzarası sunan odalarında misafirleri ile buluşturan The Ritz-Carlton, Istanbul misafirleri için her detayı özenle düşünüyor. Çiftlerin birbirlerine özel yapmak istedikleri sürprizleri hayata geçirmek için tüm ekibiyle özenle bir çalışma yapan otel, 23 süit ve 57 kulüp odası dahil olmak üzere 243 odasıyla konaklama deneyimini yaşatıyor.

The Ritz-Carlton, Istanbul, ilham verici bir ortamda modern, füzyon bir mutfağını da Sevgililer Günü özel menüsü için açıyor. Otelin Execuıtive Chef’i Selami Güleryüz ve deneyimli ekibi tarafından hazırlanan romantik, aşk dolu özel Sevgililer Günü menüsü konaklayan misafirlerin unutulmaz anlarına eşlik ediyor. Aşkı tarif eden ambiyansı ve tatlarıyla The Ritz-Carlton, Istanbul 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerini ağırlıyor.