5053873217 [email protected]

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Ercan Kesal ve Perihan Savaş’ın rol aldığı Çukur’un 22. bölümünde Saygın Soysal, Elvis karakteriyle dengeleri değiştirmeye geliyor. İşte Çukur oyuncuları, rolleri ve dizi hakkında bilmeniz gerekenler…

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümünde kadroya sürpriz bir isim dahil oluyor. Hatırla Sevgili, Muhteşem Yüzyıl ve Kara Para Aşk gibi Türk televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinde rol alan genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor.

İlk kez 22’nci bölümde izleyici karşısına çıkacak Soysal, Elvis adlı karaktere hayat verecek. Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeleri de değiştirecek. Saygın Soysal, “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulacağı yeni bölümde işleri kızıştırmaya gelecek. Kilit bir role sahip olan Soysal’ın canlandırdığı Elvis’in Yamaç ve İdris’le karşılaşması büyük bir merakla beklenecek.

Son olarak Çukur’un 20. bölümünde Elif Doğan’ın canlandırdığı Hale karakteri Baykal Bey’in adamı tarafından silahlı saldırıya uğradı. Aliço’nun (Rıza Kocaoğlu) gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale hayatını kaybetti. Böylece Elif Doğan Çukur dizisine veda etmiş oldu.

Çukur’un 19. bölümünde gerçeği öğrenen İdris Koçavalı, yüzleşmek için Vartolu ile buluştu. Yamaç ise Çukur’un karıştıran ve olayların arkasında olan kişinin Baykal Bey olduğunu fark etti. Peki ama Çukur’un önceki bölümlerinde neler yaşandı?

Çukur’un 18. son bölümünde Paşa, İdris Koçovalı’ya ”Vartolu Sadettin, senin oğlunmuş!” diyerek gerçekleri açıkladı. Aynı bölümde Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu karakteriyle ilgili merak edilen sorunun cevabı da belli oldu. Vartolu’nun yaşadığı, Yamaç’ın onu sakladığı ortaya çıktı.

 

Çukur’un 18. bölümünde yaşanan bir diğer sürpriz ise Öner Erkan’ın canlandırdığı Selim Koçavalı’nın kardeşi Yamaç’ı korumak için kendisini feda etmesi oldu. Vurularak hasteneye kaldırılan Selim’in kalbinin durduğu sahne Çukur dizisinde olası bir ayrılğı gündeme getirdi. Selim karakterinin yaşayıp yaşamadığı 19. yeni bölümde belli olacak.