5053873217 [email protected]

 

Ada konseyinde Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan’dan en az SMS oyunu alan Nihat Doğan Survivor’dan elendi. Acun Ilıcalı Survivor’a yeni katılan isimleri açıkladı. All Star’a Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen, Gönüllüler Takımına ise Mustafa Kemal Kurt ile Batuhan Buğra Eruygur katıldı. Acun Ilıcalı bugün yaptığı açıklamada ise All Star kadrosuna 1 kişinin daha katılacağını açıkladı. İşte elenen Nihat Doğan’ın ve Survivor’a katılan yarışmacıların ilk sözleri…

Survivor’ın pazartesi yayınlanan son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları turuncu baraka, ay çiçek yağı, bulgur ve patates ödülleri için karşı karşıya geldi. All Star’dan en iyi 2 kadın ve en iyi 2 erkek olarak, Sema, Damla, Adem ile Murat yarışmaya çıktı. Gönüllülerden ise Nagihan, Nevin, Anıl ve Ramazan seçildi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 10-3 All Star takımı kazandı.

Gecenin ikinci oyununda iki takım menemen ve Ailecek Şaşkınız filmini izleme ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan mücadelenin kazananı 9-10 Gönüllüler Takımı oldu.

Ada konseyinde Nihat Doğan, Murat Ceylan ve Damla Can SMS oylamasına kaldı. En az oyun alan Nihat Doğan elendi. Eleme kararı sonrası Nihat Doğan şunları söyledi: Survivor’ı çok seviyorum, yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama… Nazım Hikmet’in güzel bir sözü var. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor’ı sevdim ama o beni sevmedi demek ki. Güzel bir deneyim oldu. Kıran kıran yarışmalar oldu. Yarışmanın gerilimi ile ilgili birini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim hakkım da helal olsun. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Yolumuz buraya kadarmış. Teşekkür ederim.

Acun Ilıcalı konseyde Survivor’a katılan isimler olduğunu ve yeni yarıymacıların sosyal medye hesabında olduğunu duyurdu. İ