5053873217 [email protected]

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ekranların yeni dizisi Çukur, Sinan Öztürk tarafından yönetiliyor. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Çukur dizisi kısa zamanda ekranın sevilen yapımlarından biri oldu. Haliyle dizinin hayranları için “Çukur dizisi nerede çekiliyor?” sorusu da büyük önem kazandı.

Çukur nerede çekiliyor?

Dizi, diziye adını da veren Beyoğlu’nun Çukur Mahallesi’nde geçiyor. Tarlabaşı Bulvarı’nda çekimlerine başlanan Çukur dizisinin bazı sahnelerinin çekimi ise Paris’te gerçekleştirildi.

Çukur dizisinin konusu nedir?

İstanbul’un en belalı mahallelerinden biri olan Çukur Mahallesi’nin kontrolü Koçovalı ailesindedir. Ancak Koçovalı mahallesinin başı bir çete ile derttedir. Koçovalı mahallesi bu çete ile uğraşırken, yıllar önce yeni bir hayat kurmak üzere mahalleyi ve ailesini terk eden Yamaç, mahalleye geri döner. Ancak ne mahalle ne de Yamaç eskisi gibidir. Hayatının aşkı olduğuna inandığı Sena ile hayatını yeniden düzene koymaya çalışan Yamaç’ın hayatında şimdi yeni bir dönem başlamaktadır. Eski mahallesine yeni hayatı ile dönen Yamaç ve Sena çiftini Çukur Mahallesi’nde Koçovalı ailesi ile neler beklemektedir? Heyecan verici senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitleyen Çukur dizisinin senaryosu Gökhan Horzum tarafından kaleme alınmaktadır.

Çukur dizisinde kimler rol alıyor?

Dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.