5053873217 [email protected]

 

Atletizme yazın veda eden Usain Bolt, Old Trafford’da maça çıkmaya hazırlanıyor.
Atletizmde kazandığı başarılırla adını tarihe yazdıran 100 metre dünya rekorunun sahibi Usain Bolt, futbol oynamak için sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Atletizm kariyeri boyunca futbola olan ilgisini her zaman dile getiren 8 olimpiyat altın madalyası sahibi Bolt, Unicef için düzenlenen bir turnuvada ünlüler ve futbol efsaneleriyle birlikte yardım maçına çıkacağını açıkladı.

Bolt sosyal medya hesabından, “10 Haziran 2018’de Old Trafford’da gerçekleştirilecek turnuvada @UNICEF_uk düzenlediği SoccerAid turnuvasında forma giymekten mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum! Hazır olduğuna emin ol @robbiewilliams!” mesajını paylaştı.

 

Excited to announce that I will be playing in @socceraid for @UNICEF_uk 2018 at Old Trafford on Sunday 10th June. Make sure you’re ready @robbiewilliams! ⚽️🌍 pic.twitter.com/t2sDB1iLP8

— Usain St. Leo Bolt (@usainbolt) 27 Şubat 2018
Manchester United taraftarlığıyla bilinen 31 yaşındaki sporcu, “Bu, yapmak istediğim bir şey ve Mart ayında Dortmund ile antrenmana çıkacağım. Bu antrenmanlar futbol kariyerime hangi yönde karar vermemi sağlayacak. Eğer iyi olduğumu söylerlerse biraz daha antrenmana ihtiyacım olacak ve bunu yapacağım” diye konuştu.

Geçen ay Güney Afrika ekibi Mamelodi Sundowns ile antrenmanlara çıkan Bolt sözlerine “Bu beni geriyor. Genelde rahatım ancak bu farklı bir şey; bu futbol. Bu spora adapte olmak zaman alacak; ancak atletimze ilk başladığımda da böyle olmuştu. Kalabalıklar önünde olmaya alışıncaya kadar gerilmiştim” ifadelerini kullandı.

En büyük hayallerinden birinin Manchester United’la sözleşme imzalamak olduğunu vurgulayan Bolt, “Alex Ferguson’la konuştum. Bana formda ve hazır olduğumda neler yapabileceğine bakacağını söyledi” açıklamalarını yapmıştı.