5053873217 [email protected]

Peugeot 508’den pek çok yeni fotoğraf internete sızdı. Fotoğraflarda modelin daha şık ve lüks bir tasarım ile geleceği görülüyor.
Yeni Peugeot 508 Cenevre öncesi sportif stilini sergiledi

Peugeot yeni stili ve gelişmiş teknolojileri ile 508’den umutlu
İnce farlarla çevrelenen ön panjur ve sivri diş görünümlü LED gündüz sürüş ışıkları otomobilin ön kısmında dikkat çeken özellikler arasında. Otomobil eğimli bir ön cama sahip, bunun yanı sıra sportif karakter çizgileri ve modele coupe benzeri bir görünüm veren şık bir tavan görülüyor.

Arka kısımda dik bagaj kapağı ve entegre arka spoyler ilk göze çarpanlar. Model ince arka lambalar ve GT versiyonlarda ikili krom egzoz sistemi ile geliyor.

508 GT özgün ön panjuru, sportif yan etekleri ve özel alaşım jantları ile standart modelden ayrılıyor. Modelde siyah ayna yuvaları ve siyah pencere kenarları da dikkat çekiyor.

Dış cephe stili herkese hitap etmeyebilir ancak iç kabin kesinlikle lüks görünüyor. Özel direksiyonun başına oturduklarında sürücüler kendilerini deri döşemeler ve ahşap kaplamalar ile çevrelenmiş bulacaklar. Kabinde dijital kontrol paneli, yüksek teknoloji multimedya sistemi ve Focal ses sistemi de bulunuyor. Diğer önemli özellikler arasında LED ambiyans aydınlatması ve ince hava girişleri ile özgün konsol sayılabilir.

Motor seçenekleri henüz onaylanmadı ancak yeni modelin 1.5 ve 2.0 litre BlueHDi dizel motorlar ve benzinli sçeneklerle sunulması bekleniyor. 300 PS (220 kW) gücünde bir hibrit versiyon da çıkarılabilir.