5053873217 [email protected]

NTV Yaşam’ın Twitter hesabından atılan “Berrak Tüzünataç’ın davetkar stili (GQ Türkiye Men of the Year 2017)” tweet’ine sosyal medyadan ve Berrak Tüzünataç’tan tepki geldi. Tepkinin ardından NTV paylaşımı kaldırarak ifadeleri değiştirdi ve yeni tweet paylaşıldı.

Odatv’nin haberine göre; “GQ Türkiye Men of the Year 2017 gecesi”nde yılın aktörü seçilen Ozan Güven’e ödülünü vermek için sahneye gelen Berrak Tüzünataç’ın giydiği beyaz elbiseyi haberleştiren NTV Yaşam, tepki çeken ifadelerle haberi paylaştı.

Twitter’da “Berrak Tüzünataç’ın davetkar stili” ifadelerinin kullanıldığı habere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

BAŞKA TACİZCİYE İHTİYAÇ YOK!
Tüzünataç da yaşanan duruma, “Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok. Üslupla ilgili uyaran her cevap için teşekkürler, iyi ki varsınız” sözleriyle yanıt verdi.

Dün sabah saatlerinde atılan tweet bugün gelen tepkiler üzerine silindi. Tüzünataç’tan NTV’nin özür dilemediği kaydedildi. Ancak tepkinin ardından NTV paylaşımı kaldırarak ifadeleri değiştirdi ve yeni tweet paylaşıldı.

NTV bu kez paylaşımında, “Berrak Tüzünataç’ın beyaz şıklığı” ifadeleri kullanıldı. NTV’nin bu tweetini alıntılayan Tüzünataç, “Bunu bir özür olarak mı almalıyım acaba” diye yazdı.