5053873217 [email protected]

Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısı sona erdi. Galatasaray Lisesi’nde yapılan seçimde Mustafa Cengiz başkan seçildi. 18. sandık açılırken Dursun Özbek salondan ayrıldı.

Olağanüstü kongrede Dursun Özbek’i geçen Mustafa Cengiz başkan seçildi.
Galasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulunda sandıkların hepsi açılırken, sandıklardan Mustafa Cengiz’e 1703, Dursun Özbek’e ise 1623 oy çıktı.

Kurulda 18. sandık açılırken Dursun Özbek, Mustafa Cengiz’i tebrik ederek salondan ayrıldı.

Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu’nda 3416 üye başkanlık seçimi için oy kullandı.
İKİ ADAY
Galatasaray’ın olağanüstü genel kurulunda, Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz başkanlık yarışı verdi.
Genel kurul üyeleri, Dursun Özbek için kırmızı, Mustafa Cengiz için ise sarı renkte basılan oy pusulalarını kullandı.

MUSTAFA CENGİZ:

Asil üyeler: Celal Açar, Ahmet Sabri Şenkal, Acar Baltaş, Nejat Güney, Okan Böke, Adil Araboğlu, Emre Erdoğan, Cenk Soyer, Hacı Hüseyin Toprak, Ahmet Ünal Çeviköz.

Yedek üyeler: Mahmut Recevik, Mehmet Ömer Cansever, Dinç Üner, Erol Özmandıracı, Arif Badur.
Mustafa Cengiz listesinde olan Okan Böke, “Biz geldik, Fatih Hocamız başımızda. Futbol Fatih Hoca’ya emanet. İnşallah Fatih Hocamız şampiyonluğu getirecek bize” dedi.

“YARINLARI BUGÜNLERDEN GÜZEL OLMASINI DİLİYORUM”
Galatasaray Başkan adayı Dursun Özbek, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, “Galatasaray’ın yarınlarının bugünlerden güzel olmasını diliyorum” dedi.

Galatasaray’a yakışan bir seçimin olmasının kulübün olmazsa olmazlarından olduğunu belirten Özbek, “Yapılacak seçimin hayırlı olmasını, Galatasaray’ın geleceğine daha büyük faydalar getirmesini diliyorum. Geçtiğimiz iki hafta boyunca yoğun olarak Galatasaray’ı yönetmeye aday olan başkanlar her yerde projelerini açıkladı. 2.5 senede Galatasaray’a yaptıklarımız malumunuz. Galatasaray’ın yarınlarının bugünlerden güzel olmasını diliyorum. Galatasaray’da istikrar ve huzur olsun istiyorum. Seçimler rekabet içinde geçer. Bugüne kadar yaptığım hizmeti beğendiyseniz şimdi desteğinize ihtiyacım var” şeklinde konuştu.