5053873217 [email protected]

Oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in doğum günü partisine sevgilisi Murat Dalkılıç ile katıldı.Oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in doğum günü partisine sevgilisi Murat Dalkılıç ile katıldı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez birlikte görüntülendi Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç’ın bir süredir birlikte olduğu konuşuluyordu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez birlikte görüntülendi Konuyla ilgili konuşmaktan kaçınan çiftin aşkı belgelendi. devamı aşağıda Bu yöntem pil ömrünü uzatıyorBu yöntem pil ömrünü uzatıyor’Messi ve Ronaldo’yu öldürmem gerek”Messi ve Ronaldo’yu öldürmem gerek’devamı3 / 6 Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez birlikte görüntülendi Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in doğum günü partisine sevgilisi Murat Dalkılıç ile katıldı.
Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez birlikte görüntülendi İkilinin aynı karede göründüğü fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ilk kez birlikte görüntülendi Murat Dalkılıç, 2 yıllık eşi Merve Boluğur’dan geçtiğimiz yaz boşanmıştı.