5053873217 [email protected]

Survivor 2018 Gönüllüler-All Star kadrolarında kimler olacak, Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? sorularının cevabı belli oluyor. Son günlende iki ismin Survivor’a katılacağı konuşuluyor. Eski Survivor Gizem Kerimoğlu ve fitness eğitmeni Elif Güngör’ün Survivor’a katılacağı iddia ediliyor. Ancak şuana kadar iki isim için de resmi bir açıklama yapılmadı. Son olarak yarışmaya katılacak isim Milli atlet Nevin Yanıt oldu. Daha önce ise 10 Şubat’ta başlayacak olan Survivor 2018 All Star kadrosunda Sahra Işık, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın’ın yarışacağı açıklanmıştı. Peki bu isimlerin ilk sözleri ne oldu? İşte All Star yarışmacılarının ilk açıklamaları ve bilgileri…

2016 Survivor’un unutulmaz yarışmacılarından olan ve adaya 108. günde veda eden Gizem Kerimoğlu’nun Survivor All Star kadrosunda olacağı konuşuluyor. Ancak bu iddialar şuana kadar doğrulanmadı.

 

Survivor 2018 kadrosu için ismi geçen bir diğer kişi ise Elif Güngör. Fitness eğitmenliği yapan Güngör’ün Survivor ile ilgili bütün sosyal medya hesaplarını takip ediyor olması iddiaları güçlendiriyor. Ancak Elif Güngör’ün de seçmeleri devam eden Survivor 2018 kadrosunda olacağına dair bir açıklama yok.

İşte Survivor 2018 All Star kadrosunda olacağı kesinleşen isimler:

nevin yanıt, survivor, all star, survivor 2018
NEVİN YANIT

Son olarak Nevin Yanıt’ın Survivor 2018 katılacağını duyuran Acun Ilıcalı, “Milli atletimiz Nevin Yanıt Survivor’da! Nevin, All Star takımına karşı Gönüllüler’in takımında yarışacak. Nagihan, Merve ve Sema’ya Allah kolaylık versin” ifadelerini kullandı.