5053873217 [email protected]

Citroen yeni süspansiyonu “Progresif Hidrolik Yastık” diye adlandırıyor. Citroen’in “sihirli halı kadar konforlu bir biniş deneyimi” sunduğunu söylediği yeni süspansiyon, C4 Cactus’un Feel ve Flair versiyonları ile geliyor.

Süspansiyon, Citroen’in yüksek yoğunluklu köpükle doldurulmuş ve ayarlanabilir bel destekli Advanced Comfort koltukları ile gelişmiş ses yalıtımı da biraraya geldiğinde üst düzey konforu tamamlıyor.

Dış cephe yeni tamponlar ve aydınlatmalarla güncellenmiş. Karakteristik AirBump’lar artık daha küçük ve daha alçakta konumlandırılmışlar. Citroen yeni C4 Aircross ile 31 farklı kombinasyon sunulduğunu belirtiyor.

1.2 litre üç silindirli PureTech benzinli motor 110 PS ve 130 PS güç seçenekleriyle sunuluyor. Bir diğer motor seçeneği ise 1.6 litre Hdi dizel motor. 1.2 litre benzinli motorun 82 PS doğal emişli versiyonu seriye Mayıs ayında eklenecek.

Yeni model aynı zamanda 12 farklı sürüş yardım sistemiyle geliyor. Bunlar arasında Aktif Şehir Freni, Hız Sınırı Tanıma, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Kahve Molası Alarmı, Sürücü Dikkat Alarmı, Kör Nokta İzleme, Park Asistanı, Çekiş Kontrolü ve dahası var. 7 inç dokunmatik ekran sadece multimedya sistemini çalıştırmıyor, aynı zamanda klima kontrollerini de barındırıyor, Android Auto, Apple CarPlay ve MirrorLink’i destekliyor.

2018 Citroen C4 Cactus modelinin 110 PS Feel versiyonu için başlangıç fiyatı 20.249 euro. İlk otomobiller Nisan ayı başında teslim edilecek.