5053873217 [email protected]

Ortalık SamsungGalaxy S9 haberleriyle çalkalanmaya başladı. 2017 yılına damga vuran S8’den sonra, Galaxy S9’a yalnızca birkaç ay uzaklıktayız.Yeni telefonun neye benzeyeceği ve özellikleri hakkındaki söylentiler hızla yayılırken, öğrendiğimiz her şeyi sizin için toparladık. Bunun yanı sıra bazı kilit sorulara cevap vereceğiz.

Son sızan haberlere göre, SamsungGalaxy S9’un ve S9+’ınbölgeye Exynos 9810 ve Snapragon 845 yonga setine ve 4GB RAM’e sahip olacağı biliniyor. Bu senenin amiral gemisi modellerinde 6 GB ve 8 GB RAM kullanılırken, Galaxy S9’ların hayal kırıklığı uğratıp uğratmayacağı merak konusu, ayrıca GalaxyNote 8’in 6GB RAM’e sahip olması nedeniyle de biraz şaşırtıcı.

 

Parmak izi tarayıcısı hakkında birçok çelişkili söylenti olsa da bir sızıntıya göre GalaxyS9’un 3D sensörlü bir ön kamerasının olacağı belirtiliyor. Bununla ne kastettiklerini açıklamıyorlar, ancak telefonun kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanmanıza izin veren iPhoneX’inFace ID sistemine çok benziyor gibi duruyor. 3D özelliği, Apple’da olduğu gibi, tuş kilidinin bir fotoğrafla açılamayacağı anlamına gelir. Bu özelliğe fazla güvenmeyiz, ancak bunu da gözardı edemeyiz.

 

1.2Gbps’lik teorik indirme hızlarını destekleyen bir LTE modem içeren S9’un, başka bir telefona göre daha hızlı olduğu söyleniyor. Yani sadece 10 saniyede bir HD film indirebileceksiniz.

Kamera söz konusu olduğunda SamsungGalaxyS9’un inanılmaz ağır çekim videolarına olanak sağlayacağı söyleniyor. Kaynaklar, Samsung’un şu anda, piyasadaki her şeyden daha iyi olan, saniyede 1.000 kare çekebilen bir arka kamera üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

S9 ve S9Plus’daki kameralar arasında farklılıklar olabilmesi mümkün. Bir kaynak S9Plus’ın çift kameraya, S9’un ise tek kameraya sahip olacağını belirtiyor.

Telefonun tasarımına gelince, henüz bunun hakkında pek fazla şey bilmiyoruz, ancak muhtemelen Galaxy S8’e benzeyecek, ancak küçük değişiklikler mevcut. Bir kaynak, S9’un ekran-gövde oranının% 90 civarında olacağını iddia ettiğinden, bu küçük değişikliklerden birisi daha küçük çerçeveler olabilir.

En çok ilgi çeken ayrıntılardan biri ise, yeni renk seçeneği! Eğer bu bilgi doğruysa, satışları iyi yönden etkileyebilir. GalaxyS9’ların yeni bir renk seçeneğiyle piyasaya sürüleceği söyleniyor. Bu renk ise mor olacak.