5053873217 [email protected]

Samsung, CES 2018 İnovasyon Ödülleri’nde 36 yeni ürününün ödül kazandığını duyurdu. Samsung’un ödüllü ürünleri, Sanal ve Artırılmış Gerçeklik, Giyilebilir Teknolojiler, Video Görüntüleme Cihazları, Ev Aletleri ve Akıllı Ev kategorilerinde verildi. İki ürün ise “En İyi İnovasyon” ödülü aldı. Ayrıca, Samsung bu yıl Gear Sport, Gear Fit2 Pro ve Gear IconX (2018) ürünleriyle Fitness, Spor ve Biyoteknoloji kategorisinde ilk kez CES İnovasyon Ödülü kazanmış oldu.


Samsung, CES 2018 İnovasyon Ödülleri’nde 36 ödül kazandı
Samsung Electronics Kuzey Amerika Başkanı ve CEO’su Tim Baxter, “İnovasyon bizim DNA’mızda var. Tüketicilerimiz için anlamlı deneyimler yaratan ürünler sunuyoruz. Tasarım ve mühendislik alanında aralıksız olarak yaptığımız çalışmaların, sektör Oyuncuları tarafından uzun yıllardır kabul görmesi bizler için gerçekten onur verici” dedi.

Samsung’un ödül kazanan bazı ürünleriyle ilgili detaylar ise şöyle:

Gear Fit2 Pro – Yeni Gear Fit2 Pro, sahip olduğu dâhili GPS ve sürekli nabız ölçümü özelliklerini Under Armour uygulamalarıyla birleştiriyor. Bu sayede, her koşuyu veya yürüyüşü doğru bir şekilde takip edebiliyor. Gear Fit2 Pro, 5 ATM’ye kadar su geçirmezlik özelliği sayesinde, kullanıcıların su içinde ürünü rahatlıkla kullanmasına imkan tanıyor. İnce tasarımı ile öne çıkan Gear Fit2 Pro hafif bir banda sahip olması sayesinde daha fazla rahatlık sağlıyor.. Aynı zamanda, yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranı ile, hareket halindeyken gerçek zamanlı güncellemeleri ve bildirimleri okumayı kolaylaştırıyor.

Gear sport – Samsung’un sektör lideri giyilebilir ürünler portföyündeki en yeni akıllı saat olan şık tasarımlı Gear Sport, aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzına sahip kişiler için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Gear Sport, su sporları ile ilgilenenlere faydası olan bilgileri 5 ATM’ye kadar su geçirmezlik özelliği sayesinde güvenle toplayabiliyor. Spotify ile çevrimdışı müzik çalma özelliği ve Powerpoint slaytlarını kontrol etme gibi pratik özellikleriyle Gear Sport, güne her zaman hazır başlanmasını sağlıyor.

Gear IconX (2018) – Yeni Gear IconX 2018, kullanıcıların zahmetsizce favori müziklerini dinlemesine olanak tanıyor. Bu güçlü kablosuz kulaklıklar, bir yerden bir yere giderken ya da spor salonunda, kullanıcıların Bluetooth üzerinden 5 saate kadar müzik dinlemesine imkân tanıyor. MP3 çalma listesindeki favori parçaları ise 7 saate kadar çalabiliyor. 10 dakikalık hızlı şarj, Gear IconX’e bir saatlik bir çalma süresi sağlıyor.

Samsung HMD Odyssey – Microsoft ortaklığı ile üretilen Samsung HMD Odyssey, kapsamlı bir Windows Karma Gerçeklik deneyimi sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 3,5 inç AMOLED çift ekran, 110 derecelik görüş alanı, AKG marka kulaklığı ve sesli komut etkinleştirme özelliği ile HMD Odyssey, tüketicileri yepyeni bir sanal dünyaya taşıyor.

Galaxy Note 8 – Galaxy Note8’in, daha büyük 6,3 inç Sonsuz Ekranı ile fark yaratan bir akıllı telefon olması sayesinde, kullanıcılar ekranı daha az kaydırarak, daha fazla içerik görüntüleyebiliyor. Geliştirilmiş S Pen , kullanıcıların telefonu defter gibi kullanarak yazma, çizme ve not almasına imkan sağlıyor. S Pen kullanılarak telefonla etkileşime girmek ekran kapalıyken not almak, Canlı Mesaj oluşturmak ve çoklu görev özelliklerinden faydalanmak mümkün oluyor. Ürün aynı zamanda Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğine sahip iki adet 12MP arka kamera özelliğiyle Samsung’un en yeni akıllı telefon kamerasını sunuyor.

Galaxy S8 ve S8+ – Samsung’un çarpıcı tasarımlar ve işlevsel cihazlar yaratma mirasının üzerine geliştirilen Galaxy S8 ve S8+, geleneksel akıllı telefonların sınırlarını zorluyor. 5.8 inç ekranlı Galaxy S8 ve 6.2 inç ekranlı Galaxy S8+ modellerindeki Sonsuz Ekran, çerçevesiz bir tasarıma sahip olduğundan hiçbir düğme veya sert açı olmadan pürüzsüz bir yüzey oluşturuyor. Böylece, dikkati dağıtmadan ve çoklu görev özelliğini daha rahat hale getiren gerçek anlamda etkileyici bir izleme ve kullanım deneyimi sunuyor.

49 inç CHG90 Oyun Monitörü – 32:9 en-boy oranı ve kavisli ekranıyla çığır açan bu ultra-geniş monitör, kullanıcıyı tamamen oyunun içine alıyor ve her tür içerik için sinematik görüntüleme sağlıyor. CHG90, iki kat algılanabilir parlaklık ve renk ile daha yumuşak bir oyun deneyimi sunmak için, AMD’nin Radeon FreeSync 2 teknolojisini destekliyor. Monitör ayrıca, Yüksek Dinamik Aralık (HDR) resim geliştirme teknolojisiyle güçlendirilmiş çarpıcı görseller sunuyor. Samsung’un benzer QLED Quantum Dot teknolojisine göre daha keskin renkler ve daha keskin kontrast sunarak resim kalitesini belirgin şekilde geliştiriyor.

Samsung Connect Home Pro – Birbirine bağlı ağ teknolojisini bir SmartThings Hub ile birleştiren ve sektörün ilk Smart Wi-Fi sistemi olan Samsung Connect Home Pro, kullanıcıların cihazlarını birbirine daha iyi bağlayıp ev ağlarını kolayca yönetebilmeleri için yeni olanaklar sunuyor. Ürün, kullanıcılara akıllı ev cihazlarını tek bir güvenli ağdan yönetme gücü sağlarken ev için en üst düzeyde ve optimize edilmiş Wi-Fi sinyali sunuyor.

Samsung Chef Collection (4 Onur Ödülü) – Zarif tasarım ile endüstri lideri teknolojiyi birleştiren Samsung’un yeni Chef Collection serisi, Samsung’un en yenilikçi ve popüler ev aletleri özelliklerini premium ankastre kategorisinde sunuyor. Chef Collection, yeni nesil ev sahiplerinin mutfağı yalnızca yemek yapma odası olarak değil, kim olduklarının sofistike bir ifadesi olarak görme isteğini yansıtıyor. Chef Collection 2018 CES İnovasyon Onur Ödülleri’ne, 30 “Pro Range, Chef Collection 30” Ankastre Combi Fırın, Chef Collection 36 “Gazlı Ocak ve Chef Collection 30″ Çiftli Duvar Fırını ürünleriyle dört ödüle layık görüldü.

Samsung 16GB GDDR6 Bellek – Bu yeni nesil ürün, grafik ağırlıklı uygulamalar için en hızlı ve en düşük güç tüketimi yapan DRAM’dir. Yaklaşık olarak saniyede 12 tam HD DVD (5GB eşdeğer) aktarmayla eşdeğer olan 16Gbps’de 64GB/s veri G/Ç bant genişliği ile görüntü ve video işler. Yeni DRAM 1,35 voltta çalışabilir ve yalnızca 8Gbps’de 1,5V kullanan günümüzün grafik belleğine göre çok daha avantajlıdır.

Samsung 8TB NGSFF NVMe SSD (PM983) – İlk 8 Terabayt’lık “yeni nesil form faktörü” SSD, 1U raf sunucularının depolama kapasitesini ve performansını önemli ölçüde geliştiriyor. 8 TB NGSF SSD, saniyede 0,5 petabaytlık muhteşem bir G/Ç hızına ulaşabilir. Yalnızca 30.5 mm x 110 mm x 4.38 mm ölçülerindeki bu DİSK, aşırı büyük ölçekli veri merkezi sunucularında alan kullanımını ve ölçeklemeyi iyileştirici bir üründür.

Exynos 9 Serisi 9810 – Exynos 9 Serisi 9810, Samsung’un en yeni amiral gemisi işlemcisidir. Üçüncü nesil özel CPU çekirdeğe, yükseltilmiş GPU’ya, sektörün ilk 6CA desteğine ve gigabit hızında LTE modeme sahiptir. Ürün 2. nesil 10 nm işlem teknolojisi üzerine geliştirilmiştir.

Samsung ISOCELL Slim 2X7 – Samsung ISOCELL Slim 2X7’de sektörün en küçük pikseli olan 0.9µm pikselli, 24 megapiksel görüntü algılayıcı ve daha büyük piksel performansını simüle etmek için tetrasell ve remosaik teknoloji bulunur. 0.9µm piksellik küçük boyutu, 24Mp’lik bir görüntü sensörünün daha ince kamera modülüne takılabilmesini sağlar. Bu, çok ince ve şık bir tasarıma sahip premium akıllı telefonların yüksek çözünürlüklü kameralar sunmasına imkân tanır.

MicroSD 256GB EVO Plus – Samsung’un en hızlı ve en büyük kapasiteli MicroSD hafıza kartı 4K çekimlere olanak tanır. Akıllı telefonlar, tablet, kamera ve Drone’larda kullanıma uygun olan bu cihaz yüksek performans ve güvenilirlik ile hayatın zenginliklerini kaydetmenizi sağlar.