5053873217 [email protected]

Bittiği iddia edilen Çocuklar Duymasın Pazar akşamı yeniden ekrana dönüyor. Çocuklar Duymasın’ın 17. yeni bölümünde, Meltem’le boşanmak üzere Haluk , Tutku ile sevgili mi olacak?

 

Final yapacağı iddia edilen ve geçen hafta ekrana gelmeyen Çocuklar Duymasın’ın akıbeti belli oldu. Kanal D sürpriz bir şekilde Çocuklar Duymasın’ı yeniden Pazar akşamları yayınlama kararı aldı.

 

Kanal D’de yaz aylarında yeniden yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisi, geçtiğimiz hafta yayın akışından çıkartılmıştı. Pazar akşamı yayınlanmayan Çocuklar Duymasın’ın yerine yeni dizi Hayati ve Diğerleri ekrana gelmişti.

Hafta boyunca bitip bitmediği tartışılan Çocuklar Duymasın için Kanal D’den sürpriz bir hamle geldi. Çocuklar Duymasın, bir haftalık aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümü 26 Kasım Pazar akşamı Kanal D’de olacak. Çocuklar Duymasın’ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Geçen hafta yayınlanmaya başlayan Hayati ve Diğerleri dizisi ise başka bir gün ekrana gelecek.


Meltem, Haluk’tan ayrılma kararı aldığına pişman oluyor ancak Haluk cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında şok eden gelişme! Haluk’tan ayrılma kararı alan Meltem kısa sürede pişman oluyor ve Haluk’u tekrar eve dönmeye ikna etmek istiyor. Haluk cephesinde ise İrem’in arkadaşı Tutku’dan gelen hamle tüm dengeleri değiştiriyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar 20.00’de Kanal D’de!