5053873217 [email protected]

’10’ albümü, konserler ve reklam anlaşmasıyla yaklaşık 50 milyon TL kazanan Tarkan’a, yılbaşı konseri için Kıbrıs’taki bir otelin 3 milyon TL, Azerbaycanlı bir organizatörün ise 1.5 milyon dolar teklif ettiği iddia edildi.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre; son albümü ’10’ ile geçtiğimiz yaza damgasını vuran Tarkan, yılbaşında servetine servet katacak. Megastar, dijital müzik platformu fizy ile yaptığı anlaşma, CD satışları ve online müzik gelirleriyle 32 milyon TL kazanmıştı. Yaz konserlerine haziran ayındaki Bakü Formula 1 Grand Prix yarışlarında sahne alarak başlayan ünlü şarkıcı, bu organizasyonla 1.9 milyon TL’yi cebine koymuştu.

Açıkhava konserlerinden de 17 milyon TL kazanan sanatçı, yaz sonunda 50 milyon TL’nin sahibi oldu. Yılın son günü de boş durmayacak olan Tarkan’a şu sıralar teklif üstüne teklif yağıyor.

Yılbaşında Kıbrıs’ta sahne alması için 3 milyon TL önerilen Megastar’ın 2017’yi Bakü’de uğurlamasını isteyen Azeriler, 1.5 milyon dolar (yaklaşık 5.8 milyon TL) teklif etti.