5053873217 [email protected]

Samsung, önümüzdeki yıl duyurmayı planladığı Galaxy S9 için hazırlıklarına devam ediyor. Şimdiyse Galaxy S9 ve S9+’ın RAM ve depolama kapasiteleri sızdırıldı. Bunun yanında Galaxy S serisinin yeni logoları da ortaya çıktı.
Galaxy S9’un bazı özellikleri ve resmi logosu sızdırıldı

Galaxy Note 8’in tanıtılmasının ardından gözler Samsung Galaxy S9’a çevrildi. Gelecek yıl tanıtılacak Galaxy 9 ile ilgili KGI analisti Ming-Chi Kuo daha önce Galaxy S9 ve Galaxy Note 9’da çift kamera teknolojisi kullanılacağını iddia etmişti. Daha sonra ise Samsung’un Galaxy S9’un ekranının altına bir parmak izi algılayıcı yerleştirmeye çalıştığı söylenmiş ve Samsung’un ilk üretim Snapdragon 845’lerin tamamını Galaxy S9’larda kullanılmak üzere satın alacağı ortaya çıkmıştı. Sızıntılarıyla ünlü Benjamin Geskin, 2018’de tanıtılacak Galaxy S9’e ait bazı özellikleri ve Galaxy S serisinin 2018 modellerinin resmi logolarını paylaştı.

Geskin’in göre Samsung, önümüzdeki yıl da Galaxy S9’un yanında bir de Plus olan model Galaxy S9+’ı tanıtacak. Aynı kaynağa göre Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ta microSD kart yuvası olacak, ancak 256GB üzeri kartları destekleyip desteklemeyeceği henüz bilinmiyor.

“The next generation of the innovative Galaxy S8 and S8+” pic.twitter.com/oN0VeJ4Yib

— Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1) 19 Ekim 2017
Geskin ayrıca, Çin ve ABD’de satılacak olan modellerin Qualcomm Snapdragon 845 SoC ile güçlendirileceğini iddia ederken, diğer pazarlar için tasarlanan modellerin resmi olarak ilan edilmemiş bir diğer söylenti olan 10nm üretim sürecinden geçen Exynos 9 Octa’dan güç alacağı iddia ediyor. Geskin konuyla ilgili daha fazla bilgi vermedi.

Galaxy S9 modellerinin her zamankinden bir ay önce piyasaya çıkacağı söyleniyopr. Galaxy S9 ve S9+’ın Mart ayının ortalarına doğru satışa sunulması bekleniyor. Erken satışa sunulacak telefonların tahminlere göre Şubat sonunda gerçekleşecek MWC 2018’de tanıtılabilir.