5053873217 [email protected]

Sibel Can ve Emre Kınay’ın dizisi Sevda’nın Bahçesi 20 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 4. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. KanalD’nin dizisi Sevdanın Bahçesi neden bitti ?

Kanal D’nin yeni sezonda ekrana sürdüğü iddialı dizilerden olan Sevda’nın Bahçesi’nin yayın ömrü sadece 4 bölüm sürdü. Reytinglerde büyük hayal kırıklığına uğrayan dizi, ekrana geldiği cumartesi akşamları reytinglerde üst sıralarda yer alamamıştı. Sibel Can ve Emre Kınay’ı Berivan dizisinden yıllar sonra yeniden buluşturan Sevda’nın Bahçesi dizisi, 3. bölümüyle reytinglerde 18. sırada yer alınca final kararı alınmıştı.

 

Geçen hafta yayınlanmayan dizinin 4. ve final bölümü ise 20 Ekim Cuma akşamı 23.15’de ekrana geldi. Dizinin final bölümü KanalD’nin internet sitesinde ise 100 bine yakın izlenme aldı.

Sevda’nın Bahçesi 19 Ekim Perşembe yayınlanan 4.Bölüm’de; Aylin’in hiç beklenmedik bir anda hamile olduğunu söylemesi Sevda ve Levent’i büyük bir şoka uğrattı.

Sevda’nın Bahçesi final bölümünde, Aylin’den gelen hamle herkesi şaşırtır. Aylin’in restaurantından ayrılmak isteyen Sevda, onun tehditleri yüzünden geri adım atmak zorunda kalmıştır. Sevda’yı kolay kolay bırakmaya niyeti olmayan Aylin, onun gitmesinin engellemek için elinden gelen zorluğu çıkarmaya hazırdır. Bu konuda ise Sevda’nın yardım isteyeceği tek kişi Levent olacaktır… Peki Levent, Sevda’ya yardımcı olabilecek midir? Yoksa Sevda, sözleşme gereği orada çalışmaya devam etmek zorunda mı kalacaktır?
Aylin, elindeki kozları tek tek kullanmaya başlar. Kızına babasının ölümü ile ilgili yalan söylediğini öğrenen Aylin bu bilgiyi Sevda’yı iyice köşeye sıkıştırmak ve restaurantına şef olarak tutmak için kullanır. Peki Sevda şimdi ne yapacaktır?

Öte yandan Tolga, eski sevgilisinden ayrılıp Defne’yle olmak için elinden geleni yapar. Ancak tüm çabalarına rağmen bunu başaramaz. Peki Defne, Tolga’nın bir sevgilisi olduğunu öğrenecek midir? Tolga, bu durum karşısında nasıl bir hamle yapacaktır?