5053873217 [email protected]

Aleyna Tilki, bilinmeyenlerini anlattı. Tilki okul hayatıyla ilgili, “Okul işlerini okulda hallediyorum. Gerekirse teneffüste ödevi bitiriyorum, eve götürmüyorum” açıklamasını yaptı.

‘Cevapsız Çınlanma’ şarkısının ardından son çalışması ‘Sen Olsan Bari’ Youtube’da 200 milyonu aşan Aleyna Tilki Radyo D’ye konuştu. 17 yaşındaki Tilki, çok fazla eleştirilere maruz kalması konusunda, “Bana yük gibi gelen şey, tatil yapamamak. Bana çalışmak zor gelmiyor” dedi.

Yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’nin başarısı hakkında ise, “Şarkıyı ben seçtim. Ozan Çolakoğlu aranjesini yaptı. İlerideki hedefim dünya starı olmak ve psikoloji okumak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Okul hayatı konusunda da bilgi veren Aleyna Tilki; “Çok fazla ders çalışan biri değilim. Dersi derste öğrenen biriyim. Okul işlerini okulda hallediyorum. Gerekirse
teneffüste ödevi bitiriyorum, eve götürmüyorum” diye konuştu.

Demet Akalın ile aralarında bir husumet olup olmadığı sorulması üzerine; “Aramızda bir sürtüşme yok. Hiç tanımıyordum, görüşmemiştim. Demet Akalın’a beste göndermiştim, bestemi de aldı. Yeni albümünde bir bestemi kullanacak. Bence hit bir beste olacak” dedi.