5053873217 [email protected]

BMW’nin gelecek A-Serisi rakibi şık ve etkileyici tasarımıyla görüntülendi. Otomobilin ön kısmında bu kez daha az kamuflaj vardı.2019 BMW 1 Serisi görüntülendi

    

-A+Yorum yaz İlgili Haberler

BMW 2 Serisi Gran Coupe 2019’u Bekliyor

BMW’DEN, 1 SERİSİ SPORT CROSS HAZIRLIĞI
 
 

Son görüntülerde böbrek şekilli ön panjurun boyutu ve ön tampon tasarımı daha iyi görülüyor. Otomobil üreticisinin UKL platformunu kullanan yeni 1 Serisi sadece boyut olarak büyümekle kalmıyor, aynı zamanda arkadan çekişli sürüş sistemi yerine önden çekişli sürüş sistemine geçiş yapılıyor. Bu sayede kabinin arka kısmında ve bagajda daha fazla alan sunuluyor. BMW’nin 2019 modeli geldiğinde 1 Serisi’ni 3 kapılı olarak satmayı durduracağı, sadece 5 kapılı hatchback modele odaklanacağı söyleniyor. Aynı şekilde Audi de 2019 A3 modeli için bu kararı aldı. Mercedes ise A-Serisi’nde aynı stratejiyi uyguluyor. 

 

Yeni 1 Serisi’nin motor seçenekleri ile ilgili henüz pek bilgi yok ancak yeni bir M140i modelinin turboşarjlı dört silindirli motorla geleceği, bu modelde xDrive dört çekişli sürüş sisteminin kullanılacağı konuşuluyor. Motor serisinde benzinli ve dizel seçenekleri yanı sıra tak-çalıştır hibrit sistem de bulunacak.

 


 

İç kabinden ise şu ana kadar hiç görüntü gelmedi ancak kabinde sürücü odaklı bir tasarım, modern bağlantı özellikleri ve yarı otonom teknolojiler bulunması bekleniyor.