5053873217 [email protected]

Klavye Delikanlıları dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Murat Şeker’in Klavye Delikanlıları dizisinden son haberler
Fenomen komedi film serisi Çakallarla Dans’a imza atan yönetmen Murat Şeker’in yeni dizisi Klavye Delikanlıları’nın çekimleri başladı.
Ekim ayında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Klavye Delikanlıları dizisinde Rasim Öztekin, Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Uraz Kaygilaroglu, Ali Barkın, Selen Seyven, Gül Onat rol alıyor.
Klavye Delikanlıları dizisinin senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi yazıyor. Süreç Film’in yapımcısı olduğu komedi – macera türündeki dizi, sanal ve gerçek dünya arasında başlarından geçen tehlikeli maceraları konu alacak.

Senaryo çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu da dahil oldu. Dizide kuzen Volki karakterine hayat verecek olan Kaygıoğlu, son olarak Burak Aksak’ın “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?” filminde Demet Özdemir’le başrol oynamıştı.
Sempatik oyuncu Yahya Samancı’nın yöneteceği Show TV’deki dizide Rasim Öztekin ile Gül Onat’ın yanı sıra Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Selen Seyven ve Ali Barkın’la beraber kamera karşısına geçecek.
 
Sinema seyircisinin yüzünü güldüren komedi filmlerinin ve son dönem Türk Sineması’nın fenomenlerinden Çakallarla Dans serisinin, Aşk Geliyorum Demez ve Deliormanlı’nın yaratıcısı Murat Şeker, ilk dizisiyle, bu kez haftalık güldürmeye geliyor.

Murat Şeker, “Artık televizyona bir dizi yapmanın zamanı gelmişti. Anlatacak çok şey birikti” diyerek dizi projesini müjdeledi. Sinema filmleri, salonlarda olduğu kadar televizyon ekranlarında da ilgi gören Şeker’in ilk televizyon projesi “Klavye Delikanlılar”ın yapımcılığını Süreç Film üstlenecek.
Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı dizinin genel yönetmenlik koltuğuna da Murat Şeker oturuyor. Komedi – macera türündeki dizi, sanal ve gerçek dünya arasında başlarından geçen tehlikeli maceraları konu alacak.