5053873217 [email protected]

‘Sen Olsan Bari’ şarkısıyla gündemde olan Aleyna Tilki, okulu deşifre olduğu için önünde fanlarının toplandığını, tehdit edildiğini, çok fazla korumayla okula gitmek istemediğinden can güvenliği sebebiyle okulunu değiştirmek zorunda kaldığını söyledi.

“CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE OLDUĞU İÇİN OKUL DEĞİŞTİRİYORUM’

Number1 Türk FM’e konuşan genç şarkıcı Aleyna Tilki, “Neden sürekli okul değiştiriyorsun okulla ilgili bir sorun mu yaşıyorsun?” sorusu üzerine, okulu deşifre olduğu için okulun önünde fanlarının toplandığını, tehdit edildiğini, çok fazla korumayla okula gitmek istemediğinden can güvenliğinin sağlanması için okulunu değiştirmek zorunda kaldığını söyledi. Ünlü olmadan önce kıskanıldığını ve bu yüzden kız gruplarından dayak yediğini söyleyen Tilki “ne yapacaksanız çabuk yapın diyordum kızlar bana takıyordu. Ben onlardan daha kalıplı olduğum halde onlara kıyamıyordum dayak yiyordum” dedi.

“EUROVISION’A İHTİYACIM YOK”

“Ülkemi temsil etmek çok isterim ama Eurovision’da değil” diyen Aleyna Tilki, “Benim şu anda bu platforma ihtiyacım yok, hemde ben tek başıma platforma bağlı olmadan daha kalıcı bir şekilde ülkemi temsil etmek istiyorum’ dedi.