5053873217 [email protected]

Ver Elini Aşk’ın çekimleri başladı. Romantik komedi tarzında olan Ver Elini Aşk  dizisinden ilk fragman da yayınlandı.

Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür, Asuman Dabak’ın olduğu ve Kaan (Ali İl) ile Ayperi (Sevda Erginci) arasında gelişecek aşka, komik olaylara şahit olacağımız dizi Ver Elini Aşk dizisi Eylül ayında Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak.

VER ELİNİ AŞK DİZİSİ KONUSU

Ver Elini Aşk dizisinde Kaan ve Ayperi isimli iki gencin yaşadıkları komik ve catışma dolu hikayesi ekranlara gelecek. Kaan zengin bir gençtir. Su adında bir kızı vardır; Kaan küçük kızı Su’ya bakmak için bir bakıcı bulur.

Ayperi despot bir iyilik perisidir;  Antepli bir köylü kızı olan Ayperi’nin hayatı ile Kaan’ın hayatı ve çocuk yetiştirme yöntemleri çok farklıdır. Bu farklılıklar Ayperi ve Kaan’ı sürekli karşı karşıya getirmektedir. Bu yüzden Ayperi ve Kaan hiç anlaşamazlar. Bir gün gelir Ayperi ve Kaan evlenmek zorunda kalır. İşte Ayperi ve Kaan’ın hikayesi böyle başlar.

VER ELİNİ AŞK 1. BÖLÜM FRAGMAN

Ali İl (Kaan)
1981 İstanbul doğumlu olan Ali İL 36 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro mezunudur. Sırlar Dünyası dizisi ile sanat hayatına başlayan Ali İL sonrasında Küçük Kadınlar Ihlarmurlar Altında ve Kırık Kanatlar dizilerinde rol almıştır. Ali İl’in ünlü olduğu dizisi ise Poyraz Karayel’de hayat verdiği Sadrettin karakteridir.
Kaan cool bir tiptir. Klasik olmaktan çok farklı deneyimlere açık olmayı sever. 1 yaşında su adında bir kızı vardır. Ona bakması için bir bakıcı tutar ve hayatı değişir.

Sevda Erginci(Ayperi)
1993 yılında İstanbul’da doğan Sevda Erginci 24 yaşındadır. Çocuk tiyatroları ile tiyatro hayatına başlayan Sevda Erginci oyunculuk eğitimi almıştır. 2002 yılında Koyu Kırmızı dizisi ile ekranlarımıza çıkmaya başlayan Sevda Erginci sonrasında tarihi dizi Veda’da rol almıştır. Sevda Erginci’nin ünlü olması ise Karagül dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteri ile gerçekleşmiştir.