5053873217 [email protected]

7. Büyük Ankara Festivali’nde sahneye çıkan ünlü sanatçı Demet Akalın, bir hayranına doğum günü sürprizi yaparak parfümünü hediye etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Büyük Ankara Festivali, 4’üncü gününde ünlü sanatçılar Demet Akalın ve Alişan’ı ağırladı. Sahneye dansçılarıyla birlikte çıkan Demet Akalın hayranlarını coşturdu. Konserde doğum günü olanları soran Akalın, önce kimlik kontrolü yaptı ardından ise hediye verdi.

HAYRANINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Eski ve yeni albümlerinden birçok parçayı seslendiren Akalın, Ankara’yı adeta coşturdu. Konserde ‘Ankara’nın Bağları’ şarkısını da seslendiren Akalın bir dinleyicisine ise doğum günü sürprizi yaptı. Doğum günü olanları sahneye davet eden ünlü isim önce kimlik kontrolü yaparak hayranının doğum gününü teyit etti daha sonra ise kendi parfümünü hediye etti.

“BODRUM’A GİTMEYİN SALLANIP DURUYOR”
Konser sırasında tatile gidemeyen Ankaralılara seslenen Demet Akalın ilginç bir de tavsiyede bulundu. Akalın kendisini dinlemeye gelen hayranlarına, “Bodrum’a gitmeyin zaten sallanıp duruyor” dedi. Kızı Hira’ya olan bağlılığıyla bilinen ünlü sanatçı ayrıca konserde minik hayranlarını bol bol sahneye çıkartıp birlikte ‘selfie’ çekmeyi de ihmal etmedi.