5053873217 [email protected]

Kanal D’nin yeni dizisi Meryem, 2 Ağustos Çarşamba akşamı başlıyor. Yaşananan bi kazada değişen hayatları konu alacak olan diziden 1. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Kanal D’nin başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı iddialı dizisi Meryem, hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Meryem Gültabak ve İlke Gürsoy’a ait olan senaryonun süpervizörü ise Emre Özdür.

Yaşanan bir kaza, değişen üç hayat…

Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne serecek olan Meryem, 2 Ağustos Çarşamba akşamı Kanal D’de!

Yağmurlu bir gecede yaşanan kazanın üç insanın hayatını tamamen değiştirmesini konu alan dizinin genel hikayesi ve künyesi şöyle;

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…

Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.
Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…