5053873217 [email protected]

Galatasaray yönetiminin Sneijder”i gönderme kararı taraftarda çok büyük öfkeye neden oldu. Resmî siteden yapılan açıklamada karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığı ifade edilse de Sneijder kalmak istediğini  ve her türlü fedakarlığa hazır olduğunu söylemişti. 
Siteden yapılan resmî açıklama ise şu şekilde; 

Takımımıza 2013 kış transfer döneminde katılan, futbol takımımızın ikinci kaptanlığını yapan Hollandalı Wesley Sneijder ile karşılıklı olarak yollarımız ayrılmıştır.
4.5 sezondur sarı-kırmızı formayı ve kaptanlık pazubandını taşıyan, 175 maçta 46 gol atan, Şampiyonlar Ligi’nde unutulmaz Juventus maçının kahramanı, 2015 şampiyonluk kutlamalarına damga vuran ismi Wesley Sneijder’e bundan sonraki kariyerinde en içten duygularımızla başarılar dileriz.
Galatasaray tarihine geçen 10 numaralardan biri olarak takımımızdan ayrılan Wesley’in geçen 4.5 seneyi en az bizim kadar mutluluk ve keyifle anacağını biliyoruz. 
33. yaş gününde Hollanda Milli Takımı’nın tarihine en çok forma giyen oyuncu olarak geçen Sneijder’e hem milli takımıyla hem de gelecekteki profesyonel kariyerinde şans diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü