5053873217 [email protected]

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni rolü Cingöz Recai için imajını değiştirdi. İmirzalıoğlu saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyattı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrol oynadığı ‘Cingöz Recai’ filminden ilk görüntüler ortaya çıkarken yakışıklı oyuncunun saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyattığı görüldü.

Meryem Uzerli ile ‘Cingöz Recai’ filminde kamera karşısına geçen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun setinden ilk kareler ortaya çıktı. Peyami Safa’nın Arsen Lüpen’den esinlenerek yarattığı ‘Cingöz Recai’ karakterine hayat verecek olan İmirzalıoğlu, bu rolü için büyük bir değişikliğe gitti. Ünlü oyuncu, siyah olan saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyattı. Geçen ay çekimlerin başladığı dönem filmindeki karakteri için büyük fedakârlık yapan İmirzalıoğlu’nun bu halleri ise görenleri bir hayli şaşırttı.

YERLİ ROBİN HOOD CİNGÖZ RECAİ NASIL BİR KARAKTER?
Yakışıklı, cömert ve kibar bir serseri olan Cingöz Recai, haksız yolla servet sahibi olanlardan para çalıp elde ettiklerini muhtaçlara dağıtıyor. Daha öncesinde canlandırdığı adaletli karakterlerle tanınan Kenan İmirzalıoğlu, bu sefer adaletten kaçacak.