5053873217 [email protected]

Fox TV’de başrollerini Şükrü Özyıldız ve Selin Şekerci’nin paylaştığı Çoban Yıldızı dizisi final yapıyor.

Fox TV’nin dizisi Çoban Yıldızı sürpriz şekilde final yapıyor. Yapımcılığını  Most Production’un yaptığı, başrollerinde Selin Şekerci, Şükrü Özyıldız, Menderes Samancılar, Selim Bayraktar, Arif Erkin, Serhat Özcan, Aysun Metiner, Taygun Sungar, Elif Çakman, Feyza Işık ve Sahra Şaş gibi isimlerin yer aldığı dizi, hikayenin başladığı yerde Kapadokya’da son bulacak.

Çoban Yıldızı dizisinin bu hafta sezon finali yapması bekleniyordu. Fakat kanal ve yapımcı son dakika kararıyla dizinin final yapmasına karar verdi. Çoban Yıldızı dizisi 22 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak olan 17. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan, FOX’un beğeni ile izlenen dizisi “Çoban Yıldızı” hikayenin başladığı yere, Masal diyarı Kapadokya’ya geri döndü.

Fikret Karakaya’nın(Menderes Samancılar) isteği üzerine Zühre(Selin Şekerci) ve Sırma(Aysun Metiner) Ürgüp’e geri dönerler. Seyit’i(Şükrü Özyıldız) artık göremeyeceğini düşünen Zühre belli etmemeye çalışsa da çok üzgündür. Hiç beklemediği bir şeyi öğrenen Seyit de ani bir kararla Ürgüp’e gider.