5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de dün akşam KKTC’deki canlı yayında çeyrek final heyecanı yaşandı. Sema ve Adem arasında yarı finale kalan yarışmacı belli oldu.

Survivor’da Dominik’teki son mücadelede yarı final için Adem, Sema, Serhat ve Ogeday karşı karşıya geldi. Dominik Adası’ndaki birinci yarı finalist mücadelesine her yarışmacı 6 hak ile başladı.

Birinci yarı finalist yarışmasına ilk veda eden Adem oldu. Adem’in ardından ise tek kadın yarışmacı Sema yarı final hakkını kaybetti. Finalde Serhat Akın 3 hakla Ogeday ise 2 hakla karşı karşıya geldi.

Birinci yarı finalist yarışmasını kazanan Serhat Akın hem Punta Cana seyahatı ve diziüstü bilgisayar ödülünün sahibi oldu hem de Survivor 2017 Kıbrıs’ta yarı final koltuğuna oturmayı garantiledi.
Adem, Sema ve Ogeday’ın 6 hakla başladığı yarışmaya ilk veda eden Sema oldu. Adem ve Ogeday’ın 3’er hakla karşılaştığı son yarışmayı Ogeday kazandı. Böylece Ogeday, Serhat Akın’ın ardından Survivor 2017 Kıbrıs’ta yarı finalist olmayı garantiledi.

Adem ve Sema ise KKTC’deki canlı yayında sms oylamasına kaldı. Sms oylaması sonucunda çeyrek finalde elenen isim Sema oldu. Böylece Adem, Ogeday ve Serhat, Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yarı finalde mücadele etme hakkı kazandı.

Çarşamba günü gerçekleşecek mücadele sonrası finalistler belirlenecek ve 22 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek Survivor 2017 finalinde Survivor 2017 şampiyonu belli olacak.