5053873217 [email protected]

 

TV kanallarının yaz dizileri için hazırlıkları sürüyor. Show TV’de Haziran ayında başlayacak olan yeni dizi Rüya’nın oyuncuları da belli oldu. Rüya’nın ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. İki gencin zorluklarla dolu aşk hikayesinin ekrana geleceği dizinin tanıtımında Bulut ve Elif’in gözleriyle konuştuğu duygusal sahneler izleyenleri derinden etkiledi. Sultan Sarnıcı’ndaki büyülü atmosferin ekrana taşındığı sahnelerde Bulut’u güzelliğiyle etkileyen Elif’e “yaşadığın bütün acıları unut. Herkesin güzel rüyalar görmeye hakkı vardır, kapat gözlerini” dediği sahne izleyicilerden tam not aldı.

HER RÜYANIN BİR SONU VARDIR!
Rüya, birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesi…

RÜYA DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMAN

Rüya dizisinin yapımcılığını, daha öcne ‘Güzel Köylü’, Asla Vazgeçmem’, ‘Çilek Kokusu’ ve ‘No: 309’ gibi dizilerin de yapımcısı olan Gold Film üstleniyor.

Senaryosunu Funda Alp’in yazdığı, Cemal Şan’ın yöneteceği dizinin başrollerini ise ‘Uçurum’, ‘Günahkar’ ve ‘Kara Sevda’da rol alan Hazal Filiz Küçükköse ile ‘Adı Mutluluk’ ve ‘Paramparça’da oynayan Ceyhun Mengiroğlu paylaşacak.