5053873217 [email protected]

Yeni Hyundai Kona: güvenli, konforlu ve verimli. Koreli üretici Hyundai, SUV/crossover pazarında yer alacak yeni Kona modelini gün yüzüne çıkardı.

Yeni Hyundai Kona, SUV segmenti için yeni standartları çizecek

Yeni Hyundai Kona, Hyundai’nin SUV segmentindeki itibarını yükseltecek, ilerici bir yaklaşımla markanın çekiciliğini artıracak. Yeni modelin Hyundai’ye yeni müşteriler çekmesi ve firmanın 2021 yılında Avrupa’nın en popüler Asyalı otomobil markası olma hedefine yardım etmesi bekleniyor. Hyundai’nin Operasyon Sorumlusu Thomas A. Schmid, “Yeni KONA, yalnızca Hyundai’nin SUV serisinde yeni bir model daha değil, aynı zamanda 2021’de Avrupa’da bir numaralı Asyalı otomobil markası olma hedefimizde önemli bir kilometre taşı” dedi. Schmid, gerçek SUV genleri, ilerici tasarım ve üstün özelliklerle KONA’nın, modern müşterilerin yaşam tarzlarını yansıttığını ve markanın çekiciliğini artırarak yeni müşteriler çektiğini belirtti.

Hyundai Motor, ilerici bir yaklaşımla SUV ailesini genişletiyor

2001’de Santa Fe lansmanından bu yana, Hyundai Motor, Avrupa’da 1.4 milyondan fazla SUV sattı ve SUV segmentinde yerleşik bir marka haline geldi. Tucson, 2015 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana 200.000’den fazla satışı ile Hyundai’nin en hızlı satan SUV modeli. Şimdi, Hyundai Motor SUV ailesini Grand Santa Fe, Santa Fe ve Tucson da dahil olmak üzere B-SUV segmentine girerek dört modelle genişletiyor. Yeni KONA, cesur ve ilerici bir tasarıma, lüks özelliklere, erişilebilir bağlantıya ve en son güvenlik teknolojilerine sahip gerçek bir SUV. Otomobil, modern ve kentli kullanıcıların yaşam biçimlerini ifade ediyor.

Yeni Hyundai KONA, 30 yeni model ve versiyonun piyasaya sürülmesi ile 2021 yılına kadar Avrupa’da önde gelen Asyalı otomotiv markası olma yolunda Hyundai Avrupa için önemli bir kilometre taşı.

Şık ve zarif dış cephe

Hyundai Motor’un yeni aile kimliği olan basamaklı ön panjuru (Cascading Grille) benimseyen yeni KONA’nın dış cephesi etkileyici ve güçlü. Yeni ikiz farlar ve LED farların üstünde konumlandırılmış LED gündüz sürüş ışıkları görsel etkiyi artırıyor. Cesur ön ve arka kısım tasarımları otomobilin heybetli ve agresif duruşunu vurguluyor. KONA’nın iki renk tonlu tavanı ve on farklı dış cephe rengi seçeneği, her zevke uygun pek çok kombinasyon sunuyor.

Zarif iç mekan

İç mekanda, duyusal ve zarif bir his veren gösterge panelinin üstünde pürüzsüz yüzeyler bulunurken, koyu renkli parçalar teknolojik ve dayanıklı karakteri temsil ediyor. Bu, dikkate değer genişlik ve net görüş açısı ile tamamlanıyor. Direksiyon simidi ve koltuklardaki aksanlarla uyumlu renklerdeki dikişler kabinde detaylara gösterilen özeni kanıtlıyor.

Son teknoloji ürünü güç aktarma organları ve dört tekerlekten çekiş sistemi
Başlangıçtan itibaren, KONA, yüksek tork ve mükemmel yakıt verimliliği ile iki farklı turbo şarjlı, küçük silindir hacimli, benzinli motorlar arasından seçme şansı sunacak. 120 PS (88 kW) 1.0 litre T-GDI motor 6 vitesli manuel şanzımanla sunulacak (yakıt tüketimi 5.3 l/100 km, CO2 emisyonu 119 g/km). 177 PS (130 kW) 1.6 litre T-GDI ise Hyundai’nin kendi geliştirdiği 7 vitesli çift debriyajlı şanzıman (7DCT) ile geliyor (Yakıt tüketimi 7.3 l/100 km, CO2 emisyonu 169 g/km).

KONA’nın opsiyonel dört tekerlekten çekiş sistemi, sürücüleri, arka tekerleklerde % 50’ye kadar tork ile karlı zemin, toprak yol, asfalt yol fark etmeksizin her türlü sürüş koşulunda destekliyor. 2018 yazında, Hyundai, verimli 1.6 litre dizel motorlarını da 6 vitesli manuel vites ya da 7 vitesli DCT şanzıman ve opsiyonel dört çekişli sürüş sistmeiyle sunacak.