5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu da oynandı. Yapılan ada konseyinde ise elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor’da büyük finale kısa bir süre kala bir isim daha adaya veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından, Berna dokunulmazlık sembolü sahibi olduğu için, Elif ve Ogeday elemeye kalan isimler olmuştu.

12 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde ise, dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyununu Adem kazandı. Yapılan Ada Konseyinde 5 kişiden 3’ünün oyunu alan Sabriye, Ogeday ve Elif’in ardından 3. eleme adayı oldu. Adem ise İlhan Mansız’ın adını söyledi. Böylece İlhan, Sabriye, Ogeday ve Elif elenmek izere ismi çıkan adaylar oldu.

Acun Ilıcalı eleme adayları arasında en az oyu alarak adaya veda eden ismin Elif Şadoğlu olduğunu açıkladı.

Çok üzgün olduğunu belirten Elif, “Buraya kadar gelebilmek şampiyonluk. Üç kişi kaldık takımda ve elimizden gelen mücadelenin fazlasını verdik. Ünlülerle yarışmak benim için gurur verici birşeydi. Kalan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Kendi takım arkadaşlarım umarım Kıbrıs’ı görürler” şeklinde konuştu.
Elif Şadoğlu kimdir?

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir’deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.