5053873217 [email protected]

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi basın toplantısıdüzenledi. Terim, gündemin ana maddelerinden Arda Turan’ın Milli Takım’ı bırakmasıyla ilgili olarak, “Arda Turan’ı ben gönderdim, Milli Takım’ı kendisi bıraktı”dedi.
İlişkili Haberler

ardaArda Turan Umre’ye gitti

göksel gümüşdağ.jpg”Arda’nın özür dilemesi doğru olur”

150622-demirören.jpgDemirören: Arda Turan yanlış yapmıştır

hulya_tum_188000390754a73e7205601.jpgHülya Avşar’dan Arda Turan’a destek

7.jpgArda Turan konuştu: Terim sözünü tutmadı!..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Kafalardaki tüm sorulara Kosova maçı sonrası yanıt vereceğini söyleyen Terim, Arda Turan’ın Milli Takım’ı bırakması kararını, “Uçakta kabul edilemez bir olay yaşandı. Ben de oyucuyu yanıma çağırdım, kampta kalamayacağını belirtip, eşyalarını toplamasını istedim.

Gönderme kararı benim, açık ve net. Milli Takımı bırakma kararı onun” dedi.
İşte Fatih Terim’in açıklamaları:
Bir çok konunun aydınlanmasını istediğinizden eminim. Günlerdir, kamuoyunu da Türk halkını da meşgul eden bir çok olay oldu. Hatta, son 1 ay diyebilirim. Bir çok konu var; ancak Milli Takım’da görev yaptığım süre içerisinde herkesten bir kaç isteğim olmuştu.

Ricam ve aynı zamanda beklentimi her zaman anlattım. ‘Allah aşkına şu maçlar bitene kadar sabredelim’ dedim. “Sorun veya problem varsa maçtan sonra sorun, sabredelim.” dedim. “Kavga, iftira, çekişme, yaşanmamış bir çok olay, bunların kamuoyunda tartışılacağı ortamlara sebebiyet vermeyelim. Bu da Milli Takım’a zarar vermesin.” diye bir çok kez rica ettim.
“AYNI ŞEYLERİ SÖYLEYİP FARKLI ŞEY BEKLEMEK DELİLERİN İŞİ”
Her kampta bunları ifade etmekten yoruldum. Aynı şeyleri söyleyip, farklı şey beklemek delilerin işi. Sağolsun herkes buna harfiyen uydu. Ne maçtan 24 saat önce televizyon programına çıkan oyuncum oldu, ne de maça 1 gün kala röportaj yapan oyuncu oldu.
Hakikaten çok teşekkür ederim, bu ricamı tutmuşsunuz(!) Biz burada oyuncuların motivasyonunu, kazanma duygularını, Milli Takım’ın başarısı için, herkes üzerine düşen görevi yapsın derken, maalesef, bu işi bozmak için biz arkadaşlarımızla, oyuncularımızla, bunun dışında kalmaya çalıştıkça, bir çok insan Milli Takım’ın başarısını önlemek için hareket etti.
“ARTIK YETER”


Elinizde arşiv yap. Açın bakın, kimlerin ne yaptığını göreceksiniz. Artık yeter. Bir iki şey söyleyeceğim. Onun dışında soru almayacağım. Maçtan sonra ne sorunuz varsa, hiçbir gri alan kalmamak adına, hazırlanın veya şimdi sorularınızı da verirsiniz.

Neden bir iki noktaya temas edeceğim. Yüreğim hakikaten hem kabardı hem de daraldı.