5053873217 [email protected]

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve Box Office rekorlarını alt üst eden Wonder Woman filmi, son 10 yılda çekilmiş ilk kadın süper kahraman filmi olmasıyla da adından söz ettiriyor. Filmin başarısında başrol oyuncusu Gal Gadot’un da payı büyük. Peki Gal Gadot çekimler sırasında filmdeki kusursuz fiziğini elde etmek için nasıl bir beslenme yöntemi izledi? İşte detaylar:
Beslenme alışkanlıklarını Instagram hesabından paylaşan Wondar Woman Gal Gadot; kızlarının da sağlıklı yaşamı tercih etmesini istiyor. Yumurta, meyve ve kahve içeren kahvaltısı ile kızlarına sağlıklı bir kahvaltının nasıl olması gerektiğini öğretmek isteyen Gal Gadot, “Ayrıca sabahları maydonoz, salatalık, yeşil elma ve tarçın -aslında neyimiz varsa- oluşan smoothieler de yapıyoruz” diyor.


32 yaşındaki oyuncu atıştırmalıklarının da sağlıklı olmasına dikkat ediyor.

Canı atıştırmalık istediğinde sık sık taze meyveleri, sebzeleri ve avokado tostunu tercih ediyor.

Gadot “Bolca tavuk ve balık tüketiyorum ve aile olarak öğünlerimizin %30-40 oranında pişmiş ya da çiğ sebze içermesine dikkat ediyorum” diyor.

Wonder Woman arada kendisini şımartmakta sakınca görmüyor. Ama Gadot ne kadar hamburger, dondurma ya da çikolata yerse yesin tüm olayın porsiyon kontrolüyle ilgili olduğunu biliyor.

Böylece ne isterse yiyebiliyor. Gişe rekorları kıran filmin kahramanı sosyal medyadaki paylaşımlarının altına “Tam bir yemek aşığıyım ama aynı zamanda vücuduma en iyi yakıtı sağlamaya çalışıyorum. Kendimi kısıtlamıyorum, her şeyi yiyebilirim. Hepsi bir ölçü meselesi. Sadece yiyeceğe saygı gösterin ve tadını çıkarın.” notu düşmeyi ihmal etmiyor.