5053873217 [email protected]

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 8 film vizyona girdi. Patty Jenkins’in yönettiği ve başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı “Wonder Woman”, Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra ve Kelly Rohrbach’ın başrollerinde oynadığı “Sahil Güvenlik”, yerli yapımlardan ise Bambaşka öne çıkıyor.


“Wonder Woman”

Patty Jenkins’in yönettiği ve başrolünde Gal Gadot’un yer aldığı “Wonder Woman”, yenilmez bir savaşçı olan Amazon prensesi Diana’nın, dünyada meydana gelmekte olan büyük savaşı durdurmak için yola çıkmasını konu ediniyor.

Filmin 1. Dünya Savaşı’nda geçen bir sahnesinde Wonder Woman, İngilizler hesabına çalışan Amerikalı casus Steve Trevor ile birlikte gizlice Alman ve Osmanlı ordularının karargahına giriyor. Türk bayraklarının yer aldığı bu sahnede kahramanların amacı, savaşın kaderini değiştirebilecek kimyasal bir silahın planlarını çalmak. Filmde “Almanların silahı Türklere hazırlattıkları” ifade ediliyor.

Genç oyuncu Gal Gadot’a Robin Wright, Chris Pine, David Thewlis, Danny Huston, Connie Nielsen, Ewen Bremner ve Elena Anaya’nın eşlik ettiği bilim-kurgu ve aksiyon türündeki filmin senaryosu Allan Heinberg’e ait.