5053873217 [email protected]

TRT 1 Gündüz Kuşağı ekranında 31 Mayıs Çarşamba günü evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan “Bir Yastıkta Kocayalım” 14.00’da izleyici ile buluşacak.

31 Mayıs 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan ‘Bir Yastıkta Kocayalım’ programının yeni bölümünde, Ulutaş ailesi ile geçirdiğimiz 3. gün tatsız bir olay ile başlıyor. Önceki gün yaşanan tartışmanın ardından Sibel, evi terk ederek, kuzeni Melis’in yanına gidiyor. Aydın, Sibel’in gönlünü almak için Melis’in evine gidiyor ancak Sibel, Aydın ile görüşmeyi reddediyor. Evde tek başına kalan aydın, geçen süre ve yaşadığı olaylar ile Sibel’in değerini anlıyor. Sibel ise kuzeni Melis’in teşvikleri ile çocukluk tutkusu olan resime yeniden başlıyor. Aydın, Dr. Mehmet TYekneci ile baş başa yaptığı seansta, geçmişi ile ilgili sorunlarını ve reddedişlerini fark ediyor ve sorunların üstesinden gelmek için adım atmaya karar veriyor.

Hafta içi her gün saat 15.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan “Bir Yastıkta Kocayalım” Aile Danışmanı Psikoterapist Doktor Mehmet Tekneci’nin yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.