5053873217 [email protected]

Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında Beşiktaş, şampiyonluk için Gaziantepspor karşısına çıktı. Lige veda etmiş rakibi önünde rahat bir oyun sergileyen Şenol Güneş’in takımı, 30 bin taraftarının doldurduğu statta üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan etti: 0-4.

GOL! Gaziantep’te gol perdesi 6. dakikada açıldı. Oğuzhan’dan aldığı topu ceza sahası önüne kadar sürükleyen Ryan Babel, kaleyi önüne aldığı anda sert bir şut çıkardı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

1-0’dan sonra da üstün oyununa devam eden siyah-beyazlılar özellikle Aboubakar’ın sürüklediği ataklar Gaziantepspor savunmasına zor anlar yaşattı.

GOL! Kara Kartal 39’da skoru 2-0’a taşıdı. Oğuzhan Özyakup’un pası ile sol çaprazda topla buluşan Ryan Babel bekletmeden tekrar pasını Oğuzhan Özyakup’a gönderdi. Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Oğuzhan yerden vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden filelerle buluşturdu. Milli futbolcu böylece Gaziantepspor karşısına çıktığı son 6 maçta 4. golünü attı.

İkinci yarının ilk düdüğüyle birlikte Beşiktaş, Gaziantepspor’u tam anlamıyla ceza sahasına hapsetti. Ev sahibi takımın direnci çok sürmedi ve 66. dakikada fark 3’e çıktı.