5053873217 [email protected]

Şarkıcı Bengü, 5 yıl boyunca kimseyi sevemediğini, hayatında hiç evlilik teklifi almadığını anlattı. Bengü ayrıca yeni sevgilisiyle tanışma sürecini de anlattı.

“5 YIL KİMSEYİ SEVEMEDİM”

Hürriyet’e konuşan Bengü şu sözleri dile getirdi: “O kadar zor günler geçirdim ki… Tek başıma kocaman bir evde 5 sene geçirdim. Çok ince eleyip sık dokumaya başlıyorsun bir yerden sonra. Kimseyi sevemedim. Kimseyi beğenemedim. Kimseyi kendime uygun göremedim.”

“Ünlü kadınların yanındaki erkekler havaya giriyor olabilir mi?” sorusuna Bengü, “Olabilir. Çok tuhaf bir ego savaşı oluyor. Sen beni sev, bırak o sahnedeki Bengü’yü. Çünkü o başka bir şey. İşte biz Selim’le bunu yakaladık. O yüzden Allah nazarlardan saklasın diyorum” diyerek yanıt verdi.
“EVLENME TEKLİFİ ALMADIM”

38 yaşındaki şarkıcı şöyle devam etti: “Ben hiçbir zaman yalan söylemedim. İnsanlar bunu bizden duysun istedim. Instagram’da fotoğraf paylaştım. Selim yurtdışındaydı. Fotoğrafı koymadan önce ona sordum, ‘Çok güzel olur, arkandayım’ dedi. Hiç evlenmedim. Evlenme teklifi de almadım. Kısmet olmadı. Artık bundan sonraki döneme bakacağız.