5053873217 [email protected]

Rol aldığı ‘Fi’ dizisiyle hayran kitlesini daha da artıran ünlü oyuncu Mehmet Günsür, “Şöhret benim için bu işin olmasa da olur diyebileceğim bir kısmı” dedi.
Mehmet Günsür, popülerliğini Puhutv’de yayınlanan ‘Fi’ dizisinde başrolde yer almasıyla bir kez daha pekiştirdi.


10 yıldır evli olan üç çocuk babası Günsür, “iyi aşık, iyi oyuncu ve Türkiye’nin en yakışıklı erkeklerinden biri” olarak “mükemmellik” tanımına layık görülse de bu tanımı kabul etmiyor.
“Kimse mükemmel değildir. Ben de insanım ve kusursuz değilim” diyen Günsür, Hürriyet’e verdiği röportajda, “Etiketler, omuzlara sorumluluk yükleyebiliyor. Ama yurtdışında yaşıyorum, orada kendimi sıfırlayabiliyorum ve hiç kimse olabiliyorum” şeklinde konuştu.
“Ben ‘birisi’ olmaktansa ‘hiç kimse’ olmayı seviyorum” diyen ünlü oyuncu, “Şöhret benim için bu işin olmasa da olur diyebileceğim bir kısmı” dedi.
Özgür bir ruha sahip olduğunu söyleyen Günsür, “Kendimi tabulara ya da otosansürlere hapsetmek istemiyorum. Bunları kırmak istiyorum” ifadesini kullandı.
Seranay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç ile başrolleri paylaştığı ‘Fi’ dizisinde yer alan sevişme sahnelerinin gündeme gelmesiyle ilgili de konuşan Günsür, “Ne yazık ki bu ülkemizde tabular arasında birinci sırada. Bu durumun ancak eğitimle aşılabileceğini düşünüyorum” dedi.

GERÇEKTEN ÖNEMLİ OLDUĞUNDA. YANINIZDA.
Michelin

DİLAN ÇİÇEK DENİZ AMERİKA’YA GİDİYOR
promote
Cara Delevingne: Saçsız olmak beni özgürleştirdi
21 Mayıs 2017 Pazar
Yeni filmi ‘Life in a Year’ için saçlarını kendi isteğiyle kazıtan oyuncu ve model Cara Delevingne, “Saçsız olmanın beni özgür bıraktığını düşünüyorum” dedi.
Yeni filmi ‘Life in a Year’da amansız bir hastalıkla mücadele eden, bir yıl ömrü kalmış bir kadını canlandıran Cara Delevingne, rolü için saçlarını kazıttı.
Yönetmen Mitja Okorn’a saçlarını kestirmeyi kendi teklif eden Delevingne, “Bu filmin senaryosunu okuduğumda yönetmeni arayıp ‘Karakter için saçlarımı kazıtırım’ dedim. Menajerim ve ajansım arayıp ‘Lüfen yapma’ dedi. Ama bu karakteri en gerçekçi haliyle canlandırmak için saçsız olmanın ne demek olduğunu bilmeliydim” şeklinde konuştu.
Süper model ve oyuncu Delevingne, Hürriyet’ten Sinem Vural’a verdiği röportajda, “Saçımın bu halini sevdim. Saçsız olmanın beni özgür bıraktığını düşünüyorum” dedi.
Moda dünyasından sinemaya geçiş yapan 24 yaşındaki Delevingne, “Sinema kendi kimliğimi rahatlıkla sergileyebileceğim bir alan değil. Bir kere İngilizim ve mecburen Amerikan aksanıyla konuşuyorum. Öte yandan modada çok önemli insanlarla çalışınca, tanındıkça, insanlar çalışmalara benim yaratıcılığımı da katmak ya da fikirlerimi kullanmak istiyorlar” ifadesini kullandı.
Ünlü model ve oyuncu, güzelliği şöyle tarif etti:

“Bana kalırsa nasıl göründüğünüzle ilgili değil bu. Kalbinizi dinlemek, iyi bir insan olmak. Güzellik budur.”