5053873217 [email protected]

Türk Malı dizisi Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. “Aile Komedisi” sloganı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide kim, kimdir? İşte Türk Malı dizisi oyuncu kadrosu ve karakter analizi…

  • Erman Kuzu (Şafak Sezer)

    Emekli postacı, yeni özel halk otobüsü şoförüdür. Eski eşi Abiye’den ayrılmış, dul ve iki çocuk babasıdır. Oldukça vatansever, sözünün eri olan Erman, dürüstlüğe de büyük önem verir. Örf ve adetlerin uygulanması konusunda hassas yüzde yüz Türk Malı bir Anadolu Delikanlısıdır.

  • Bakiye Çekirdek (Hasibe Eren)

    Eskiden süper market kasiyerliği yapan hiç evlenmemiş Bakiye, şimdi dünyanın en tembel ama tatlı dadısıdır. Hayalinde zengin bir koca bulmak ve anne olmak olan Bakiye; popüler kültür konusuna hakim olduğunu düşünen, neşeli, enerjik, komik, rengarenk bir kadın.

  • Bahattin Sümbül (Mehmet Ali Erbil)

    80’li yıllarda, ünlü bir piyanist şantörken, sosyetik ailelerin birinin kızı ile evlenerek iç güveyi olan Bahattin; kayın pederinin fabrikasındaki işinden emekli olunca evde karısıyla vakit geçirmekten bıkar. Çapkın, komik özellikle de çok talihsizdir.

  • Şaduman Sümbül (Nergis Kumbasar)

    Geçmişte sosyetenin en gözde kızlarından biri olan Şaduman; zengin bir aileden geldiği için hiç çalışmamıştır. Her daim havalı ve bakımlı olan Şaduman’ın kötü sesine rağmen en büyük hevesi bir diva olmaktır. Kocası Bahattin’in çapkınlıklarını yakalayıp cezalandırmaksa bir diğer hobisi olmuştur.

  • Onur Güney (Anıl İlter)

    Üniversite hayatındaki birincilikleri başarılı ve idealist bir psikolog olarak taçlandıran Onur; kibar, temiz kalpli oluşuna ek olarak her şeye olumlu bakmayı kendine prensip haline getiren biridir. Karısına aşık olan Onur, yeni alışmaya başladığı “yeni evlilik” hayatına oldukça heveslidir.

  • Deren Güney (Burcu Binici)

    Zeki ve başarılı bir reklamcı olan Deren; disiplin ve temizlik konusunda hassas, evliliğin kocasına olan aşkını öldürmesinden korkan biridir. Hobileri arasında yoga ve pilates olan Deren, doğaya karşı saygılı bir vejeteryandır.

     

  • Hidayet Balık (Gülhan Tekin)

    Bahattin ve Şaduman çiftinin 25 senelik yardımcıları olan Hidayet, zeki, erkek gibi güçlü, sert, lafını hiç esirgemeyen bir kadın. Hiç evlenmemiş olan Hidayet, evlenmeyi de düşünmüyor.

  • Selin Kuzu (Buse Narcı)

    Erman’ın amcasının oğlu Eymen’in 17 yaşındaki liseli kızı Selin, telefon ve sosyal medya bağımlısı, günümüz tiki kızlarının bütün özelliklerine sahiptir.

  • Atom Kuzu (İlke Korkmaz)

    Eymen’in küçük oğlu Atom; amcası gibi çabuk sinirlenen fakat oldukça komik, Erman Kuzu’nun küçük versiyonudur. Babasının zenginliğine güvenerek derslerini önemsemeyen bilgisayar oyunu bağımlısı Atom; evin hizmetçisine aşıktır.

  • Valeri Hamçik (Polina Chepurnova)

    Eymen Kuzu’nun Ukraynalı hizmetçisi olan Valeri, zeki ve iyi niyetlidir. Türkçe’sinin bozukluğu komşuları Bahattin’in tuzaklarına düşmesine sebep oluyor.

  • Şehnaz Özçelik (Selen Görgüzel

    Eymen Kuzu’nun uzatmalı nişanlısı olan Şehnaz, güzel ve tehlikeli bir kadındır. Önceden ünlü bir model olan Şehnaz şimdilerde mankenlik ve oyunculuk ajansının sahibidir.

  • Rıfkı Atılgan (Serkan Şengül)

    Kendini CIA ajanı zanneden, sitenin güvenlik elemanlığını yapan Rıfkı; geçmişte polis lisesine kilosu yüzünden girememiştir. Hidayet’e aşık olan Rıfkı, hiç evlenmemiştir.

  • İşte 28 Mayıs Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin tanıtım çekimlerinden yansıyan kareler…