5053873217 [email protected]

33. yaş günü olan Aslı Enver’e set arkadaşları sürpriz bir kutlama yaptı. Enver doğum günü dileğini sosyal medyadan paylaştı. Geçen sene sevgilisinin doğum gününe özel şarkı yazan ve sosyal medyadan paylaşan Murat Boz’un ise kutlamaması ayrılık iddialarını güçlendirdi.


İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Aslı Enver’e set arkadaşları sürpriz 33. yaş günü kutlaması yaptı.

Doğum gününde çekilen görselleri Instagram sayfasında paylaşan Enver, altına “Kaç yaşına girersen gir, o çocuk hep orda… Bir balonla, bir çiçekle, bi sıcak sarılmayla… Yaşamak güzel, yaş almak güzel, inanmak güzel şey. Geçmiş 32 senemi burdan selamlıyorum. Kendime not: iyi ki dogdum, iyi ki varım, iyi ki varsınız” notunu düştü.

Enver bu fotoğrafı da “İstanbullu Gelin o kadar mutlu ettiniz ki beni… Çok teşekkür ederim ‘aile’ gibi ‘ekip'” notu ile sayfasında yayınladı.

Enver’in geçen yıl doğum gününe özel şarkı yazan ve sosyal medyadan paylaşan Murat Boz’un bu kez sevgilisinin doğum günü ile alakalı hiçbir paylaşım yapmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi.