5053873217 [email protected]

Adriana Lima’nın özel hayatı hayranlarının ilgi odağında. Elbette gönlünü kaptırdığı erkekler de merak ediliyor ama hayranlarının bir türlü net bir cevap bulamadığı bir başka konu daha var: Adriana Lima neden evlenmiyor?


Lima, önceki akşam New York’ta düzenlenen MET Gala gecesinin konuklarından biriydi. Derin dekolteli ve yırtmaçlı siyah elbisesiyle geceye katılan Lima, hayranlarından yine tam not aldı.
Onu böyle en güzel haliyle gören hayranları da Lima’nın fotoğraflarının yer aldığı magazin sitelerini yorum yağmuruna tuttu. En çok konuştukları konu da Adriana Lima’nın neden bir daha evlenmediğiydi.

Hatta bir hayranı ünlü model ile ilgili haberin altına “Neden zengin bir işadamı Adriana Lima ile evlenmek istemiyor ki” diye yazdı. Onun bu yorumuna yanıt olarak çok sayıda kişi görüş bildirdi.

Bazıları “Lima’nın kendisinden önce düşünmesi gereken iki kız çocuğu” olduğuna bu yüzden hayatına girecek insanlara özen gösterdiğine dikkat çekti. Bazıları da Adriana Lima’nın hayatına giren erkeklerin aynı zamanda iki kızına da babalık yapmaktan kaçınıyor olabileceğini belirtti.

Adriana Lima’nın hayranları bu konuya bir başka örnek olarak Heidi Klum’u gösterdi. Klum’un tatillerini bile ikiye böldüğünü bir kere dört çocuğuyla tatile çıkarsa diğerinde de sevgilisi Vito Schnabel’e ağırlık verdiğini belirtti.

Hayranları “Adriana maddi olarak birçok şeye sahip. İyi para kazanıyor, güzel bir evi var. Onun tek ihtiyacı olan kendisine gereken değeri verecek bir erkek” yorumunu yaptı.