5053873217 [email protected]

Evlilik programları yasaklandı mı yayınlanacak mı tartışmalarının arasında Kısmetse Olur bitti mi sorusunun yanıtı yapımcı Haluk Şirin’in yeni açıklamasıyla geldi.

OHAL kapsamında çıkartılan son KHK, evlilik programlarının yasaklandığı şeklinde yorumlanmış ve Kanal D’deki Kısmetse Olur’un yapımcısı Haluk Şirin programın yayından kaldırıldığını açıklamıştı.

Yapımcı Haluk Şirin, programın yayından kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ancak KHK’daki ifadelerin yanlış yorumlanmasından dolayı evlilik programlarının yasaklandığı şeklinde haber olmuştu. KHK’daki ifadenin, özellikle uydu kanallarında yayınlanan ve arayanlara fahiş fiyatlarla telefon görüşmesi yaptıran, 0800’lü hatlar ve bu tip arkadaşlık yayınlarıyla ilgili olduğu ortaya çıktı.

Durumun netleşmesinden sonra ise Kısmetse Olur’un yapımcısı Haluk Şirin’den sosyal medya üzerinden yeni açıklama geldi. Yarışmanın yeni bölümü de Cumartesi akşamı ekrana gelmemişti. Yapımcı Haluk Şirin, kanal yönetimiyle görüştüğünü ve programın pazartesi günü “büyük ihtimalle” ekrana geleceğini bildirdi. Şirin, “Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk. Durumu bildireceğim” dedi.