5053873217 [email protected]

Yeni nesil 2018 VW Polo bu sonbaharda Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. 2018 Volkswagen Polo fazlaca  Arteon’u andırıyor. Her dönemde tüm araçları birbirine çok fazla benzeyen markanın Aerton’un yüzünü ilk yenilenen modele uygulaması bu soruyu da beraberinde getirdi.


Mart ayında Güney Afrika’da görüntülenen prototipin gerçek olup olmadığı hala bilinmiyor. Bu prototip yeni nesil bir modelden daha çok hafif bir güncellemeye benziyordu. 2018 Polo’dan henüz yeni bir fotoğraf gelmedi ancak dijital sanatçı Kleber Silva modeli çizimleriyle yorumladı. Dijital çizimde 2018 Polo için – CC’nin yerine gelen – Arteon modelinden ilham alındı. Otomobile LED farlar, krom trim, geniş hava girişleri ve kaslı kaput ile dikkat çeken dinamik bir ön kısım ve farklı arka lamba desenlerine sahip, sade görünümlü bir arka kısım eklendi. Yeni Polo, Seat Ibiza gibi Volkswagen Grubu’nun yeni MQB-A0 platformunu kullanacak. Modelin 1.4 litre TSI benzinli motorunun yerini 1.5 litre TSI alacak. Buna 1 litre 3 silindirli benzinli motor da farklı güç çıkışı seçenekleriyle katılacak. 1.6 litre TDI dizel de güncellenerek seçenekler arasında yer alacak.

VW Polo GTI yeni nesilde de devam edecek. Bu modelde beşinci nesil Golf GTI’dan alınan 2.0 litre TSI motorun 197 hp güç çıkışıyla sunulması bekleniyor.