5053873217 [email protected]

 

Kanal D’nin yeni dizilerinden olan Kara Yazı erken final yaparak ekrana veda ediyor. Kara Yazı final bölümü tarihi belli oldu.

Kanal D’de 4 Nisan’da yayınlanmaya başlayan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kara Yazı dizisinin ekran ömrü kısa oldu. Başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı’nın rol aldığı Kara Yazı dizisi yayından kaldırıldı.
Dark Story’nin yapımcısı olduğu, ünlü senaristler Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı dizi ilk olarak Salı akşamları yayınlanmaya başlamıştı. Ancak ilk bölümleri reytinglerde kötü sonuç elde eden dizinin yayın günü Pazar akşamına alınmıştı. Geçtiğimiz Pazar 4. bölümüyle yeni gününde yayınlanan Kara Yazı, Pazar akşamı da Total grubunda 19. sırada, AB grubu reytinglerde ise 10. sırada yer alabilmişti. Reytinglerde üst sıralara çıkamayan dizi için Kanal D yönetimi erken final kararı aldı.

 

Halil’in seçim için iki seçeneği var! Ya kızlarından ebediyen uzak kalacak, ya da hepsini bağrına basacak!

Halil, torununun olduğunu öğrenmesiyle şok olmuştur. Kızı Derya’dan beklemediği bir durumla karşı karşıya kalması sonucu torunu artık onunla beraberdir. Lakin Halil’in aklındaki düşünce daha farklıdır. Torununu cami avlusuna bırakmaya niyetli olan Halil’i önlemek Yaren’e kalmıştır. Yaren babasına bir seçim yapmasını söyler. Halil’in artık seçim yapması gerekir. Ya kızlarından ebediyen uzak kalacak, ya da hepsini bağrına basacak!