5053873217 [email protected]

Survivor 2017’de 23 Nisan Pazar akşamı yayınlanan son bölümde, bu hafta elemeye kimler kaldı sorusu yanıt buldu. Survivor‘da bu hafta sms oylamasına kalan ve eleme adayı olan üç yarışmacı belli oldu.

Survivor 2017’de bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti. Cumartesi yayınlanan bölümde ünlüler takımında, konseyde adı en fazla yazılan Sabriye ilk eleme adayı old. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci aday olarak Şahika’nın ismini söylemişti. Pazar akşamı yayınlanan bölümde ise, Survivor’da ilk kez oynanan su topu oyununu gönüllüler kazandı. Dokunulmazlığı yine kaybeden ünlüler takımındaki konseyde adı en fazla yazılan Sema 3. eleme adayı oldu.

Bireysel dokunulmazlık sembolünde Serhat ile sona kalan yarışmacı Adem, sembolü kazandı ve dokunulmaz oldu. Ancak Adem değişen kurallar gereği isim söyleyemezken kendini korumaya almış oldu. Böylece Survivor ünlüler takımında Sabriye, Şahika ve Sema elemeye kalan isimler oldu. Survivor’da bu hafta elenen isim ise Salı akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.