5053873217 [email protected]

Otomobil severlerin merakla beklediği İstanbul Autoshow için geri sayım başladı. İstanbul Autoshow Fuarı’nda, bir çok yeni model ülkemizde ilk kez sergilenecek İstanbul Autoshow 2017 Katılan Markalar
Otomobil severlerin merakla beklediği İstanbul Autoshow için beklenen zaman geldi. 21 – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Facebook sayfamızı beğenen her 20. okuyucumuza davetiye hediye ediyoruz. Hediye davetiyelerimiz tüm fuar boyunca sınırsız giriş çıkış imkanı sağlayacaktır.

Sayfamızı sağ sütünda bulunan Beğen butonu ile beğenip takipçisi olabilirsiniz.

İstanbul Autoshow fuarı, farklı marka ve modellerin sevenleri ile buluşacağı güzel bir şölen olucak. İstanbul Autoshow Fuarı’nda, bir çok yeni model ülkemizde ilk kez sergilenecek. 14 salon ve toplam 120.000 metrekare kapalı alanda TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İstanbul Autoshow 2017’de Mercedes, Alfa Romeo, Renault, Ford, Mitsubishi, Honda, Toyota gibi üreticilerinde aralarında bulunduğu önde gelen markalar bir çok yeni modelini sergileyecek. Fuar kapsamında Alfa Romeo Stelvio, yeni Toyota Yaris, Fiat 124 spider, yeni Renault Captur ve Renault Koleos gibi birçok yeni aracın yanında geleceğe yön verecek konsept araçlarda fuarda yerini alıcak.

Fuarda Volkswagen (VW), Audi, Porsche, Skoda, Seat, Bentley, Lamborghini, Bugatti, Bmw, Citroen, DS, Subaru, Infiniti, Kia, Mazda, Volvo markaları katılmayacaklarını açıkladı.Katılmayan markaların yerine teknoloji firmaları Arçelik, Türk Telekom, Zipcar ve birçok Startup şirketleri fuarda yer alacak.

2017 İstanbul AutoShow Fuar Giriş Ücretleri
Hafta içi 10 TL,
Hafta sonu 20 TL
Kadınlar için hafta içi girişler ücretsiz, hafta sonu ise 10 TL olarak belirlenmiş.
Öğrenciler için de hafta içi girişler ücretsiz, hafta sonu ise 5 TL olacak.