5053873217 [email protected]

One Direction’da geçirdiği beş yılın ardından solo kariyerine devam eden, hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir star: Zayn Malik! Bu defa kendi hikâyesini anlatmak için karşınızda! Geçtiğimiz günlerde yayınladığı Still Got Time adlı yeni şarkısıyla büyük ses getiren Malik’in, hikâyelerine ve duygularına, yüzden fazla fotoğrafın eşlik ettiği kitabı Zayn, 21 Nisan’da hep kitap etiketiyle raflarda!

2010 yılında, onlu yaşlarının sonlarındaki beş erkek, ayrı ayrı katıldıkları bir yarışmanın ardından bir araya getirildi. Yeni bir “boys band” kurulmuştu: One Direction! Bir anda tüm dünyanın ilgisini çektiler. Sosyal medya onları konuştu. Öyle sadık bir hayran kitleleri oldu ki yaptıkları her şey, attıkları her adım hemen gündeme oturdu. Bu beş erkek birbirinden çok farklıydı. Zaman geçtikçe bu farklılıklar iyice belirginleşti. Ve bir gün, belki de grubun en sessiz ve en gizemli üyesi Zayn artık yoluna yalnız devam etmek istediğine karar verdi.

One Direction’da geçirdiği beş yılın ardından solo kariyerine devam eden, şarkıları çıkar çıkmaz listelerde en üst sıralara yerleşen, hem müzik hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir star: Zayn Malik. Pakistan asıllı genç İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Malik, bu defa kendi hikâyesini anlatmak için sevenlerinin karşısına çıkıyor. One Direction’dan ayrılma kararına neden olan sorunlar, sonrasında yaşadığı kaygılar, bu zor süreçte ona destek olan ailesi, herkesten uzaklaşma isteği, yeme bozukluğu yaşamasına neden olan sıkıntıları… Sonra yeni bir başlangıç! İlk albüm heyecanı, kararsızlıkları, hayranlarına yaptığı jestler, severek dinlenen şarkıların arkasında yatan düşünceler… Malik’in, hepsini tüm samimiyetiyle anlattığı Zayn adlı kitabında hikâyelerine, duygularına yüzden fazla fotoğraf eşlik ediyor. Hepsi renkli, capcanlı! Üstelik çoğunu daha önce hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflar!

İpek Güneş Çıgay’ın dilimize çevirdiği Zayn, 21 Nisan’da hep kitap etiketiyle raflardaki yerini alacak.