5053873217 [email protected]

adidas Originals, Alexander Wang iş birliğiyle tasarlanan kapsül koleksiyonunu Türkiye’de de sunuyor. adidas Originals by Alexander Wang, uniseks giysi ve ayakkabı koleksiyonundan oluşuyor.

Tüm dünyada merakla beklenen adidas Originals by Alexander Wang Koleksiyonu yüksek moda ve sokak stili arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor. Tabuları yıkan koleksiyon, Alexander Wang’in özel tasarımıyla standart marka geleneklerini alt üst ediyor. Kadın ve erkek moda severlerin beğenisine sunulan koleksiyondaki en dikkat çeken detay olan adidas Originals’ın ikonik trefoil logosunun ters çevrilerek kullanılması, yeni bir meydan okuma tarzı ortaya koydu.

Koleksiyon, Stiliyle Geleneği Zorluyor
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de piyasaya çıkacak giyim koleksiyonu, In-Out, All Over Print, Soccer, Logo, Patch ve Velour olmak üzere toplam 6 stilden oluşuyor. adidas Originals by Alexander Wang giyim koleksiyonunun tamamında, tersyüz edilen üç bant ve ters çevrilen ikonik adidas Originals logosu tüm çekiciliğiyle yerini alıyor.
İsminin bir yansıması olarak, tüm parçalarında kumaşın ters döndürülerek iç kısmın dışa çıkarıldığı In-Out, koleksiyonun tüm kimliğini de ortaya koyuyor. Siyah, beyaz ve griden oluşan bu stilin içeriğinde, sweatshirtler, şortlar ve eşofman takımları bulunuyor.
İlhamını spordan alan ama günlük hayatın vazgeçilmez parçalarından oluşan Soccer, geleneksel futbol giyim parçalarını beklenmedik bir moda tarzıyla sunuyor. Soccer stilinin ana parçalarını beyaz, mavi, bordo-turuncu ve koyu indigo renkleriyle şortlar ve eşofmanlar oluşturuyor.
Her iki markanın logolarının dikkat çekiciliğiyle tasarlanan All Over Print, rüzgarlık ve ters çevrilebilir yapısıyla yine koleksiyonun tarzını yansıtan mont ile satışta.
Koleksiyonla bütünlük içinde, dünyaya tersine bakan Patch, adından anlaşıldığı üzere kabartmalı ve baskılı işlemelerle dikkati çekiyor. Spor giyimi için geçmişin mirası ile yeniden keşfedilen bir moda yaratan Patch, 2 ceket ve eşofman altından oluşuyor.

Logo’da ise kapüşonlular, sweatshirtler, tişörtler ve uzun kollular gibi ikonik Originals stilleri siyah ve beyaz renklerde sunuluyor.
Son olarak mücevher tonlarındaki Velour paketi, vintage pelüş kumaşlarıyla tasarlanmış çeşitli kısa kollu ve uzun kollu üstlerden oluşuyor. Stilinden ödün vermeyen, buna rağmen geleneklere meydan okuyan Velour, kol boyunca ter çevrilen adidas imzası üç bant ile stilini tamamlıyor.

Sokak Kültürüne Yeni Bir Standart
Koleksiyondaki ayakkabı modelleri arasında, siyah ve beyaz renklerde basketbol ilhamlı, sokak modasının temsilcisi iki ayakkabı modeli de yer alıyor. Tabanında adidas performans teknolojisi BOOST’un kullanıldığı modeller, bileği saran tasarımlarıyla geleneksel basketbol stilini sahadan sokağa taşıyor.
Kaykaydan ilham alan modeller ise dilde yer alan ters adidas Originals logosu ve hasır örgülü tabanı ile süet üst kısımlarıyla, gerçek bir Originals tarzı sergiliyor.
Ayakkabı koleksiyonunda koşu ilhamını sokak stiline yansıtan iki farklı model de giysilere eşlik ediyor ve üç bantlı işleme ile ters trefoil logosunu içeriyor. Run stilleri, BOOST, esnek file, PRIMEKNIT dahil olmak üzere yenilikçi teknolojileri içerirken, sokak kültüründe yeni bir standart ortaya çıkarıyorlar.

Moda Çekimi New York’ta
adidas Originals by Alexander Wang Koleksiyonu’nun moda çekimi Juergen Teller tarafından New York’ta gerçekleştirildi. Stil danışmanlığını Karl Temper’in yaptığı fotoğraflarda Madonna’nın oğlu Rocco Ritchie, daha önce Alexander Wang projelerinde modellik yapmış olan Hanne Gaby Odiele, Binx Walton ve Lexi Boling ile birlikte Luke Storey, Chris Fernandez de yer aldı. Moda çekiminde gençlik akımından ve koleksiyonunun tabuları yıkan tarzından ilham alındı.

Koleksiyon, 15 Nisan 2017 tarihinden itibaren, shop.adidas.com.tr/alexander-wang adresinde ve seçkin adidas moda noktalarında satışta.